20 / 04 / 2024

Kayseri Büyüşehir Yemliha’ya sosyal yaşam merkezi yapıyor!

Kayseri Büyüşehir Yemliha’ya sosyal yaşam merkezi yapıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tüm ilçelere kazandırdığı sosyal yaşam merkezini Yemliha’ya da inşa ediyor...



Kayseri Büyükşehir Belediyesi tüm ilçelere kazandırdığı sosyal yaşam merkezini Yemliha’ya da yapıyor. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, yapımı hızla devam eden sosyal yaşam merkezini inceledi. 

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, öncelikle Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ile gittiği Yemliha’da genişletilen ve şehir merkezindeki yolların kalitesinde asfaltlanan Yemliha Yolu’ndaki incelemeleride bulundu.  Akabinde sosyal yaşam merkezine geçerek inşaatı hızla devam eden merkezi gezdi ve son durumu ile ilgili bilgi aldı.

Kayseri Büyüşehir Yemliha’ya sosyal yaşam merkezi yapıyor!

Başkan Mustafa Çelik, Yemliha Sosyal Yaşam Merkezi’nin her yönüyle komplike bir tesis olacağını ifade ederek “Tesiste erkekler ve kadınlar için İki ayrı yüzme havuzu, fitness salonları, KAYMEK kurslarının verileceği atölyeler, cep sineması, kütüphane, hanımlar lokali ve çok amaçlı salon bulunuyor. 16 bin metrekarelik bir park içinde 2 bin 600 metrekare inşaat alanı olan bir tesis. İnşallah kısa sürede tamamlayıp Yemliha’nın hizmetine sunacağız” dedi. Başkan Çelik, park alanı içinde Yemlihalı kadınların isteğini yerine getirerek tenis kortu yapacaklarını da kaydetti.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar da, Kocasinan’ın kırsaldaki en büyük mahallesi olan Yemliha’nın dört gözle bu tesisi beklediğini ifade ederek Başkan Çelik’e Yemliha ve Kocasinan adına teşekkürlerini iletti.

 


Geri Dön