26 / 04 / 2024

Kayseri Park’ı 23 Nisan coşkusu sardı!

Kayseri Park’ı 23 Nisan coşkusu sardı!

Kayseri’nin gözde alışveriş merkezi Kayseri Park, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı düzenlediği kampanya ve etkinliklerle dolu dolu kutluyor. 23 kişiye birbirinden güzel hediyeler veriliyor.



Kayseri Park’ın kampanyasına katılıp en çok puan biriktiren ilk 23 kişiye birbirinden güzel hediyeler veriliyor. Konserler, tiyatro ve jimnastik gösterilerinin yanı sıra resim ve el işi sergileri de Kayseri Park ziyaretçilerini bekliyor


Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi düzenlediği kampanya ve birbirinden özel etkinliklerle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na renk katıyor. 23 Nisan coşkusunu tüm ziyaretçilerine yaşatmak isteyen Kayseri Park, 21 – 27 Nisan tarihleri arasında bir kampanya düzenledi. Kampanya kapsamında alışveriş yaparak, Renk Kart’ında en çok puan biriktiren ilk 23 kişi birbirinden güzel hediyelerin sahibi olacak. Hediyeler arasında Kocasinan Galatasaray Futbol Okulları’ndan futbol eğitimi, Melikşah Üniversitesi Basketbol Okulları’ndan basketbol eğitimi ve Savaş Somuncu Müzik Merkezi sponsorluğunda klasik gitar bulunuyor. 

  

Sahne sırası çocuklarda

 

Kayseri’nin yaşam merkezi Kayseri Park, 21 Nisan – 24 Nisan tarihleri arasında düzenleyeceği etkinliklerle ziyaretçilerini eğlenceye doyuracak. Kayseri Park’ta 23 Nisan eğlenceleri 21 Nisan Pazartesi günü Savaş Somuncu Müzik Merkezi öğrencilerinin hazırlamış olduğu  Gençlik Orkestrası Konseri ile başlıyor. Saat 19.30’da başlayacak olan konserin büyük ilgi görmesi bekleniyor. Kayseri Park, 22 ve 23 Nisan tarihlerinde Sultan Koleji öğrencilerinin hazırlamış olduğu resim ve el işi çalışmaları sergisine de ev sahipliği yapıyor. Yine aynı tarihlerde Sultan Koleji öğrencilerinin hazırladığı Kafkas gösterisi, jimnastik ve pota show gösterileri ziyaretçilerin beğenisine sunuluyor. 

23 Nisan Çarşamba günü ise Kayseri Park’ta sahne sırası Bahçeşehir Koleji öğrencilerinin oluyor. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Bahçeşehir Koleji’nin hazırlamış olduğu maskotlu eğlenceler, atölye çalışmaları, tiyatro gösterileri ve ödüllü yarışmalar Kayseri Park ziyaretçilerini bekliyor. 24 Nisan Perşembe günü ise Kocasinan Galatasaray Futbol Okulları gelen ziyaretçilere atış yaptıracağı kaleyi etkinlik alanına kuruyor. Kaleye isabetli atış yapan ziyaretçilere çeşitli hediyeler veriliyor. 


Geri Dön