29 / 03 / 2024

Kayseri yatırımları için 7.5 saatlik toplantı!

Kayseri yatırımları için 7.5 saatlik toplantı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç 6 daire başkanlığı tarafından yapılacak yatırımlarla ilgili yaklaşık 7,5 saat süren bir toplantı yaptı.




Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri'nin 2020 yılını planlamayı sürdürüyor. Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, 2020 yılında yapılacak yatırımlar ve verilecek hizmetlerle ilgili planlama toplantıları yapan Başkan Memduh Büyükkılıç, 6 daire başkanlığının sahasındaki yatırımlarla ilgili 7,5 saat süren bir toplantı gerçekleştirdi.

Yapılan toplantıya Başkan Memduh Büyükkılıç’ın yanı sıra Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri, genel sekreter yardımcıları, KASKİ Genel Müdürü ve ilgili daire başkanları da katılım gösterdi.

Toplantıyla ilgili yaptığı açıklamada 2020 yılında Etüt Projeler Daire Başkanlığı, Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı, Tarımsal Hizmetler Daire Başkanlığı, Kent Tarihi ve Tanıtım Daire Başkanlığı, İmar Daire Başkanlığı ve Yapı Kontrol Daire Başkanlığı tarafından hayata geçirilecek yatırımlarla ilgili bir araya geldiklerini ve yapılacak yatırımları detaylarıyla masaya yatırdıklarını belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, “Yaklaşık 7,5 saatlik bir çalışma yaptık. Fedakar ve gayretli ekibimize teşekkür ediyorum. Şehrimizin esenliğini ve konforunu artıracak, standardını yükseltecek çalışmaları 2020’da gerçekleştirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Toplantıda depremle ilgili de kararlar alındığını belirten  Başkan Memduh Büyükkılıç, “Malatya ve Elazığ’da yaşanan depremin ardından gerekli çalışmaların yapılması ve alınması gereken önlemlerle ilgili de değerlendirmelerde bulunduk” dedi.


Geri Dön