25 / 04 / 2024

Keklikpınarı'na merdivenli yol geliyor!

Keklikpınarı'na merdivenli yol geliyor!

Çankaya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, imar planlarına göre yol açım çalışmalarını sürdürüyor. Yapılaşma ve düzenlemelerin devam ettiği bölgelerden biri olan Keklikpınarı 788. Sokak'ta merdivenli yol yapımı sunuyor..



Çankaya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, imar planlarına göre yol açım çalışmalarını sürdürüyor. Çankaya'da imar yapılaşması devam eden ve imar yapılanması tamamlanan bölgelerde yol açma çalışmaları hızla sürüyor. 


Yapılaşma ve düzenlemelerin devam ettiği bölgelerden biri olan Keklikpınarı 788. Sokak'ta merpenli yol yapımı için yol açan belediye ekipleri vatandaşların ulaşım kolaylığını sağlamak için aralıksız çalışıyor. 


İmar düzenlemesi kapsamında yollar açılırken, Beytepe Kayan Yıldız Sokak'ta da malzemeli bakım çalışması yapan ekipler, hem yol açmış oluyor hem de çevrenin temiz görünmesini sağlıyor. 

Yaklaşan kış aylarına önlem olarak merpenli yol yapım çalışmalarını da hızlandıran Çankaya Belediyesi özellikle Çankaya'nın yüksek kesimlerine öncelik veriyor. 


Bölgelerden gelen vatandaş taleplerini de değerlendirmeye alarak karşılayan belediye, yeni yol açımı yapılan sokaklara program dahilinde müdahale ederek asfalt, kaldırım ve temizlik ekipleri ile bölgelere yeni bir çehre kazandıracak. 


Çankaya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler ayrıca semtlerdeki boş arsaları kuru ot, çöp ve inşaat atıklarından arındırma çalışmalarına da devam ediyorlar. 

Arazi temizliğinde görsel kirliliğinde önüne geçmeyi amaçlayan ekipler, Bülent Tanık'ın talimatıyla oyun alanı eksikliği yaşanan bölgelerde temizlenen arazileri spor sahası olarak halkın kullanımına sunuyorlar. (Başkent) 


Ankara Başkent


Geri Dön