29 / 03 / 2024

Kemer Belediyesi'nden 3.1 milyon TL'ye satılık 5 gayrimenkul!

Kemer Belediyesi'nden 3.1 milyon TL'ye satılık 5 gayrimenkul!

Kemer Belediyesi tarafından Antalya İli, Kemer İlçesi'nde bulunan 4 mesken ve 1 arsa 3 milyon 110 bin TL bedelle 7 Eylül günü açık artırma usulüyle ihale edilecek.



TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :


Kıymeti: 3.110.000,00 TL


1 NO'LU TAŞINMAZIN TAPU KAYDI: Antalya ili, Kemer ilçesi, Kemer Man, Köy İçi ve Ova Mevki, 47 ada 7 parselde kayıtlı, 570 m2 yüzölçümlü, arsa vasıflı taşınmazdır.


ÖZELLİKLERİ:Kemer belediye başkanlığından 11.03.2014 tarihli 47ada 7parsele ait imar planı içerisinde kırmızı çizgilerle belirlenmiş ve taranmış imar planına göre Kıymet taktirine konu taşınmazların bulunduğu arsa üzerine ayrık tarzda 2 katlı yoldan 5m komşu parselden 3m çekmek suretiyle 0.25/0.50 emsalli inşaat yapmaya müsait ara parsel olan arsadır.


Kıymeti : 1.910.000,00 TL

KDV Oranı : %18

Kaydındaki Şerhler : Tapu kaydındaki gibidir.

1. Satış Günü : 07/09/2015 günü 14:00 - 14:05 arası

2. Satış Günü : 02/10/2015 günü 14:00 - 14:05 arası

Satış Yeri : Merkez Mahallesi. Yalı Cad. Kemer Belediye Başkanlığı içi Kültür Salonu Kemer ANTALYA


2 NO'LU TAŞINMAZIN TAPU KAYDI: Antalya ili, Kemer ilçesi, Kemer Mah, 47 ada 2 parsel A blok 1. Kat 2/20 arsa paylı 5 nolu mesken vasıflı taşınmazdır.


ÖZELLİKLERİ :Betonarme karkas tarzda yapılmış binanın l.kat güney doğu cephesinde yer almakta olup içersinde mutfak -nişli salon .alafranga hela taşlı banyo, açık balkonlu yaklaşık 43m2 kullanım alanlı taşınmaz olup taşınmaza proje ve ruhsat harici çatı arasına yatak ve banyo eklenmiş olduğu görülmüş Ortak yüzme havuzlu taşınmazdır. Taşınmaz yapı özelliği olarak : Giriş kapısı çelik iç kapılar panel kapı pencereler pvc doğrama, salon zemini seramik kaplama duvarlar seten alçı üzeri plastik badana tavan kartonpiyer kaplamalı mutfak nişi alt ve üst mdf üzeri lake kaplama dolaplı mutfak tezgahı granit, oda zemini laminat parke banyo granit tezgahlı lavoba ve duş kabinli elektrik ve su tesisath taşınmazın yapımında kullanılan malzeme ve işçilik kaliteli yapı özelliğinde olduğu görülmüştür. Genel özellikleri A Blokta oldukları için 4 nolu bağımsız bölüm ile aynı olan 1 kat 5 numaralı bağımsız bölüm 1.kat güney doğu cephesinde yer almakta olup içerisinde mutfak -nişli salon .alafranga hela taşlı banyo, açık balkonlu yaklaşık 43m2 kullanım alanlı taşınmaz olup taşınmaza proje ve ruhsal harici çatı arasına i .yatak ve banyo eklenmiş olduğu görülmüş Ortak yüzme havuzlu taşınmazdır. Giriş kapısı çelik iç kapılar panel kapı pencereler pvc doğrama, salon zemini seramik kaplama duvarlar seten alçı üzeri plastik boya tavan kartonpiyer kaplamalı muit ak nişi alt ve üst mdf üzeri lake kaplama dolaplı mutfak tezgahı granit, oda zemini lam inat parke banyo granit tezgahlı lavabo ve duş kabinli elektrik ve su tesisatlı taşınmazın yapımında kullanılan malzeme ve işçilik kaliteli yapı özelliğinde olduğu görülmüştür. Taşınmaz Kemer Belediye binasından Deniz caddesi kuzey istikametine doğru gidilerek Ntght klııb Kristali karşısında bulunan hastane caddesine dönülerek taşınmazlara ulaşılır. İlçe merkezinde olan konu taşınmazların etrafında oteller, dubleks daireler, villalar mevcut olup sahil tarafında gece klüpleri oteller mevcuttur.Kuş uçuşu yaklaşık denize mesafesi 200 metre .yat limanına 800 metredir. Bölgede alt yapı ve üst yapı çalışmaları tamamlanmış olup her türlü belediye hizmetinden faydalanmaktadır.


Kıymeti : 310.000.00 TL

KDV Oranı : %1

Kaydındaki Şerhler : Tapu kaydındaki gibidir.

1. Satış Günü : 07/09/2015 günü 14:15 - 14:20 arası

2. Satış Günü : 02/10/2015 günü 14:15 - 14:20 arası

Satış Yeri : Merkez Mahallesi. Yalı Cad. Kemer Belediye Başkanlığı içi Kültür Salonu Kemer ANTALYA 


3 NO'LU TAŞINMAZIN TAPU KAYDI: Antalya ili, Kemer ilçesi, Kemer Mah, 47 ada II parsel A blok I. Kat 2/20 arsa paylı 9 nolu mesken vasıflı taşınmazdır.


ÖZELLİKLERİ: Betonarme karkas tarzda yapılmış binanın l.kat kuzey doğu cephesinde yer almakta olup içersinde mutfak -nişli salon. I yatak odası, alafranga hela taşlı banyo, açık balkonlu yaklaşık 49m2 kullanım alanlı taşınmaz taşınmaz olup taşınmaza proje ve ruhsat harici çatı arasına yatak ve banyo eklenmiş olduğu görülmüş Ortak yüzme havuzlu taşınmazdır. Taşınmaz yapı özelliği olarak : Giriş kapısı çelik iç kapılar panel kapı pencereler pvc doğrama, salon zemini seramik kaplama duvarlar seten alçı üzeri plastik badana tavan kartonpiyer kaplamalı mutfak nişi alt ve üst mdf üzeri lake kaplama dolaplı mutfak tezgahı granit, oda zemini lam inat parke banyo granit tezgahtı lavabo ve duş kabinli elektrik ve su tesisatlı taşınmazın yapımında kullanılan malzeme ve işçilik kaliteli yapı özelliğinde olduğu görülmüştür. Genel özellikleri 4 nolu bağımsız bölüm ile aynı olan I. kal 9 numaralı bağımsız bölüm 1 .kat kuzey doğu cephesinde yer almakta olup içerisinde mutfak -nişli salon. 1 yatak odası, alafranga hela taşlı banyo, açık balkonlu yaklaşık 49m2 kullanım alanlı taşınmaz taşınmaz olup taşınmaza proje ve ruhsat harici çatı arasına 1.yatak ve banyo eklenmiş olduğu görülmüş Ortak yüzme havuzlu taşınmazdır. Giriş kapısı çelik iç kapılar panel kapı pencereler pvc doğrama, salon zemini seramik kaplama duvarlar seten alçı üzeri plastik boya tavan kartonpiyer kaplamalı mutfak nişi alt ve üst mdf üzeri lake kaplama dolaplı mutfak tezgahı granit, oda zemini laminat parke banyo granit tezgah lavabo ve duş kabinli elektrik ve su tesisatlı taşınmazın yapımında kullanılan malzeme ve işçilik kaliteli yapı özelliğinde olduğu görülmüştür. Taşınmaz Kemer Belediye binasından Deniz caddesi kuzey istikametine doğru gidilerek Night klub Kristali karşısında bulunan hastane caddesine dönülerek taşınmazlara ulaşılır. İlçe merkezinde olan konu taşınmazların etrafında apart oteller, dubleks daireler, villalar mevcut olup sahil tarafında gece klüpleri oteller mevcuttur. Kuş uçuşu yaklaşık denize mesafesi 200 metre .yat limanına 800 metredir. Bölgede alt yapı ve üst yapı çalışmaları tamamlanmış olup her türlü belediye hizmetinden faydalanmaktadır. 


Kıymeti : 310.000.00 TL

KDV Oranı : %1

Kaydındaki Şerhler : Tapu kayındaki gibidir.

1. Satış Günü : 07/09/2015 günü 14:30 - 14:35 arası

2. Satış Günü : 02/10/2015 günü 14:30 - 14:35 arası

Satış Yeri : Merkez Mahallesi. Yalı Cad. Kemer Belediye Başkanlığı içi Kültür Salonu Kemer ANTALYA


4 NO'LU TAŞINMAZIN TAPU KAYDI: Antalya ili, Kemer ilçesi, Kemer Mah, 47 ada 11 parsel A blok zemin Kat 1/20 arsa paylı 4 nolu mesken vasıflı taşınmazdır. 


ÖZELLİKLERİ: Mesken bulunduğu betonarme karkas tarzda yapılmış binanın giriş kat (zemin) güney batı cephesinde yer almakta olup. içerisinde mutfak-nişli salon 1 yatak odası, alafranga hela taşlı banyo, antre ve teraslı yaklaşık 63 m2 kullanım alanlı ortak yüzme havuzlu taşınmazdır. Taşınmaz yapı özelliği olarak giriş kapısı çelik iç kapılar panel kapı pencereler pvc doğrama, salon zemini mermer kaplama duvarlar saten alçı üzeri plastik badana tavan kartonpiyer kaplamalı mutlak nişi alt ve üst mdf üzeri lake kaplama dolaplı mutfak tezgahı granit, oda zemini laminant parke, banyo granit tezgahlı lavabo ve duş kabini i elektrik ve su tesisatlı taşınmazın yapımında kullanılan malzeme ve işçilik kaliteli yapı özelliğinde olduğu görülmüştür. Dosya içerisinde bulunan 1/1000 ölçekli imar planına göre arsa 0.25/0.50 emsalli şu mesafeleri 3.5 metre ve 3 metre ayrık nizam olan 2 kata imarlı olup.üzerine betonarme karkas tarzda A ve B bloklar yapılmıştır. A Blok zemin kattaki 4 nolu bağımsız bolüm giriş kat(zemin) güney batı cephesinde yer almakta olup içerisinde mutfak -nişli salon 1 yatak odası .alafranga hela taşlı banyo, antre ve teraslı yaklaşık 63m2 kullanım alanlı Ortak yüzme havuzlu taşınmazdır. Giriş kapısı çelik iç kapılar panel kapı pencereler pvc doğrama, salon zemini mermer kaplama duvarlar seten alçı üzeri plastik boya tavan kartonpiyer kaplamalı mutlak nişi alt ve üst mdf üzeri lake kaplama dolaplı mutfak tezgahı granit, oda zemini iamirtat parke banyo granit tezgahlı lavabo ve duş kabinli elektrik ve su tesisatlı taşınmazın yapımında kullanılan malzeme ve işçilik kaliteli yapı özelliğinde olduğu görülmüştür. Taşınmaz Kemer Belediye binasından Deniz caddesi kuzey istikametine doğru gidilerek Night klub Kristali karşısında bulunan hastane caddesine dönülerek taşınmazlara ulaşılır. İlçe merkezinde olan konu taşınmazların etrafında apart oteller, dupleks daireler, villalar mevcut olup sahil tarafında gece klüpleri oteller mevcuttur.Kuş uçuşu yaklaşık denize mesafesi 200 metre .yal limanına 800 metredir. Bölgede alt yapı ve üst yapı çalışmaları tamamlanmış olup her türlü belediye hizmetinden faydalanmaktadır. 


Kıymeti :290.000,00 TL

KDV Oranı : %1

Kaydındaki Şerhler : Tapu kaydındaki gibidir.

1. Satış Günü : 07/09/2015 günü 14:45 - 14:50 arası.

2. Satış Günü : 02/10/2015 günü 14:45 - 14:50 arası

Satış Yeri : Merkez Mahallesi. Yalı Cad. Kemer Belediye Başkanlığı içi Kültür Salonu Kemer ANTALYA


5 NO'LU TAŞINMAZIN TAPU KAYDI: Antalya ili, Kemer ilçesi, Kemer Mah, 47 ada II parsel A blok I. Kat 1/20 arsa paylı 7 nolu mesken vasıflı taşınmazdır.


ÖZELLİKLERİ: Mesken bulunduğu Betonarme karkas tarzda yapılmış binanın fotoğraflarda görüldüğü gibi l.kat kuzey doğu cephesinde yer almakla olup içerisinde mutfak -nişli salon. I yatak odası, alafranga hela taşlı banyo, açık balkonlu yaklaşık 49m2 kullanım alanlı taşınmaz olduğu görülmüş Ortak yüzme havuzlu taşınmazdır. Taşınmaz yapı özelliği olarak : Giriş kapısı çelik iç kapılar panel kapı pencereler pvc doğrama, salon zemini seramik kaplama duvarlar seten alçı üzeri plastik badana tavan kartonpiyer kaplamalı mutfak nişi alt ve üst mdf üzeri lake kaplama dolaplı mutfak tezgahı granit, oda zemini İamirtat parke banyo granit tezgahlı lavoba ve duş kabinli elektrik ve su tesisattı taşımazın yapımında kullanılan malzeme ve işçilik kaliteli yapı özelliğinde olduğu görülmüştür. Genel özellikleri 4 nolu bağımsız bölüm ile aynı olan 1 kal 7 numaralı bağımsız bölüm 1 .kat kuzey doğu cephesinde yer almakta olup içerisinde mutfak -nişli salon. 1 yatak odası, alafranga hela taşlı banyo, açık balkonlu yaklaşık 49m2 kullanım alanlı taşınmaz olduğu görülmüş Ortak y üzme havuzlu taşınmazdır. Giriş kapısı çelik iç kapılar panel kapı pencereler pvc doğrama, salon zemini seramik kaplama duvarlar seten alçı üzeri plastik badana tavan kartonpiyer kaplamalı mutfak nişi alt ve üst mdf üzeri lake kaplama dolaplı mutfak tezgahı granit, oda zemini laminat parke banyo granit tezgahlı lavabo ve duş kabinli elektrik ve su tesisatlı taşınmazın yapımında kullanılan malzeme ve işçilik kaliteli yapı özelliğinde olduğu görülmüştür. Taşınmaz Kemer Belediye binasından Deniz, caddesi kuzey istikametine doğru gidilerek Night klub Kristali karşısında bulunan hastane caddesine dönülerek taşınmazlara ulaşılır. İlçe merkezinde olan konu taşınmazların etrafında apart oteller,dubleks daireler, villalar mevcut olup sahil tarafında gece klüpleri oteller mevcuttur.Kuş uçuşu yaklaşık deniz mesafesi 200 metre, yat limanına 800 metredir. Bölgede alt yapı ve üst yapı çalışmaları tamamlanmış olup her türlü belediye hizmetinden faydalanmaktadır.


Kıymeti : 290.000,00 TL

KDV Oranı :%l

Kaydındaki Şerhler : Tapu kaydındaki gibidir.

1. Satış Günü : 07/09/2015 günü 15:00- 15:05 arası

2. Satış Günü : 02/10/2015 günü 15:00 - 15:05 arası

Satış Yeri : Merkez Mahallesi. Yalı Cad. Kemer Belediye Başkanlığı içi Kültür Salonu Kemer ANTALYA



Satış şartları :

1- İhale açık artırma suretiyle yapılacaktır. Birinci artırmanın yirmi gün öncesinden, artırma tarihinden önceki gün sonuna kadar esatis.uyap.^ov.tr adresinden elektronik ortamda teklif verilebilecektir. Bu artırmada tahmin edilen değerin %50 sini ve rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları toplamını ve satış giderlerini geçmek şartı ile ihale olunur. Birinci artırmada istekli bulunmadığı takdirde elektronik ortamda birinci artırmadan sonraki beşinci günden, ikinci artırma gününden önceki gün sonuna kadar elektronik ortamda teklif verilebilecektir. Bu artırmada da malın tahmin edilen değerin %50 sini. rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları toplamını ve satış giderlerini geçmesi şartıyla en çok artırana ihale olunur. Böyle fazla bedelle alıcı çıkmazsa satış talebi düşecektir.


2- Artırmaya iştirak edeceklerin, tahmin edilen değerin % 20'si oranında pey akçesi veya bu miktar kadar banka teminat mektubu vermeleri lazımdır. Satış peşin para iledir, alıcı isteğinde (10) günü geçmemek üzere süre verilebilir. Damga vergisi. KDV, 1/2 tapu harcı ile teslim masrafları alıcıya aittir. Tellaliye resmi, taşınmazın aynından doğan vergiler satış bedelinden ödenir.


3- İpotek sahibi alacaklılarla diğer ilgilerin (*) bu gayrimenkul üzerindeki haklarını özellikle faiz ve giderlere dair olan iddialarını dayanağı belgeler ile (15) gün içinde dairemize bildirmeleri lazımdır: aksi takdirde hakları tapu sicil ile sabit olmadıkça paylaşmadan hariç bırakılacaktır.


4- Satış bedeli hemen veya verilen mühlet içinde ödenmezse İcra ve İflas Kanununun 133 üncü maddesi gereğince ihale feshedilir. İhaleye katılıp daha sonra ihale bedelini yatırmamak sureti ile ihalenin feshine sebep olan tüm alıcılar ve kefilleri teklif ettikleri bedel ile son ihale bedeli arasındaki farktan ve diğer zararlardan ve ayrıca temerrüt faizinden müteselsilen mesul olacaklardır. İhale farkı ve temerrüt faizi ayrıca hükme hacet kalmaksızın dairemizce tahsil olunacak, bu fark. varsa öncelikle teminat bedelinden alınacaktır.


5- Şartname, ilan tarihinden itibaren herkesin görebilmesi için dairede açık olup gideri verildiği takdirde isteyen alıcıya bir örneği gönderilebilir.


6- Satışa iştirak edenlerin şartnameyi görmüş ve münderecatını kabul etmiş sayılacakları, başkaca bilgi almak isteyenlerin 2014/167 Tlmt. sayılı dosya numarasıyla müdürlüğümüze başvurmaları ilan olunur.06/07/2015


Geri Dön