23 / 04 / 2024

Kemer'de 3 yıldızlı bir otel mühürlendi!

Kemer'de 3 yıldızlı bir otel mühürlendi!

Kemer'de kuyu suyu kullanıldığı gerekçesiyle 3 yıldızlı bir otel, belediye zabıta ekiplerince mühürlendi. Valizleriyle otel önünde aracı acentelerinin kendilerine başka bir otel bulmasını bekleyen tatilciler, duruma tepki gösterdi...



Kuyu suyu kullandığı gerekçesiyle mühürlenmesi amacıyla Kemer Kaymakamlığının onayı doğrultusunda belediye zabıta ekipleri otele gitti. Kalan yerli ve yabancı 200 civarında tatilcinin tahliye edilmesinin ardından otel, süresiz olarak mühürlendi.


Valizleriyle otel önünde aracı acentelerinin kendilerine başka bir otel bulmasını bekleyen tatilciler, duruma tepki gösterdi.


Otel yetkilileri ve zabıta ekipleri ise konuyla ilgili açıklama yapmadı. 


İstanbul'dan balayına gelen Ahmet ve Sibel Akın çifti, gazetecilere yaptıkları açıklamada, otele geldikleri günden bu yana pek çok sıkıntı yaşadıklarını belirterek, "4 ay önce balayı için rezervasyon yaptırmıştık. Geldiğimizde önce bizi almadılar. 'Rezervasyon görünmüyor' dediler. Zor bir şekilde rezervasyonumuzun olduğuna ikna ettik. Daha sonra hizmet sıkıntısı yaşadık. Yediğimiz içtiğimiz ne varsa sağlığımızı bozdu. 2 günde hastanelik olduk. Şimdi de gezintiye çıktığımız sırada arayıp oteli tahliye etmemiz gerektiğini söylediler. Balayımız burnumuzdan geldi" ifadesini kullandı.


Hatay'dan balayı için gelen Halil ve Münevver Kayan çifti de hizmetlerde yaşadıkları sıkıntının üzerine tahliye edildiklerini öğrendiklerinde şok olduklarını söyledi.


Rus tatilcilerden Anna Usakova ise internetten görüp beğenerek otele yerleşme kararı aldıklarını ancak internette belirtilen hiçbir hizmetin tam olarak kendilerine verilmediğini öne sürdü. 


AA


Geri Dön