19 / 04 / 2024

Kenan Avis kimdir?

Kenan Avis kimdir?

Cemal Kalyoncu'nun Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Kalyon İnşaat'ta Genel Müdür Yardımcısı olarak görev alan Kenan Avis kimdir? Kalyon İnşaat hangi projeleri hayata geçirdi? İşte yanıtı...



Kenan Avis kimdir?

Kenan Avis, Cemal Kalyoncu'nun Yönetim Kurulu Başkanı oldupu Kalyon İnşaat'ta Genel Müdür Yardımcısı olarak görev alıyor. Kenan Avis, firmanın katıldığı kimi ihalelerde Cemal Kalyoncu'nun yerine vekil olarak gidiyor.


Kalyon Grup 1974 yılında inşaat sektöründe hizmet vermek amacıyla Kalyon İnşaat’ın kurulmasıyla başladı. Günümüzde inşaata ek olarak altyapı, enerji, plastic boru, PVC pencere sistemleri gibi birçok farklı alanda hizmetler veren bir şirketler grubudur.


Hizmet kalitesini dünya çapına yaymayı hedefleyen Kalyon bu amaçla; Katar, Rusya, Libya, BAE, Suudi Arabistan ve Irak gibi birçok ülkede faaliyet göstermektedir.

 

Kalyon, inşaat sektöründeki kurumsal geçmişi, güçlü ve deneyimli personelleri ile 1974 yılından günümüze, üniversite, hastane, konut, okul, karayolu, köprü, tünel, arıtma tesisi, isale hatları, atık su tünelleri, endüstriyel tesis gibi sayısız dev projelere imza atmıştır.


Kalyon Grup’un şirketlerinden birisi olan Kalyon İnşaat Bakırköy Adalet Sarayı, Metrobüs hattının inşaatı, Taksim Yayalaştırma Projesi gibi projeleri yürüttü. Aynı zamanda 3. havalimanı ihalesini kazanan ortak girişim grubunun bünyesinde yer alan firmalardan birisidir.


Kalyon İnşaat projeleri..

Taksim yayalaştırma projesi

Metrobüs ulaşım hattı

Mecidiyeköy katılımı Çağlayan Kavşağı Yol Yapımı

Bakırköy Adliyesi Binası

3. havalimanı projesi

Ataköy Atık Su Arıtma Tesisi



Cemal Kalyoncu kimdir?
Ömer Faruk Kalyoncu kimdir?



Geri Dön