29 / 03 / 2024

Kenan İmirzalıoğlu 3.otelini açmaya hazırlanıyor!

Kenan İmirzalıoğlu 3.otelini açmaya hazırlanıyor!

Kazandığı parayı yatırıma çeviren Kenan İmirzalıoğlu 3. otelini açmak için hazırlıklara başladı... Karaköy'de yer beğenen oyuncu 5 milyon TL'yi gözden çıkardı. İmirzalıoğlu, otelin üst katını da lüks bir restoran yapacak...



Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu oyunculuktan kazandığı parayı ticarete yatırıyor. Yıllardır oynadığı dizilerden ve aldığı bölüm başı ücretlerden büyük bir servetin sahibi olan ünlü oyuncu kazancını yatırımlarla değerlendiriyor. Daha önce Talimhanede bir bina alıp restore eden ve butik otele çeviren İmirzalıoğlu işleri büyüttü. 


Cihangirde de bir butik otel açan İmirzalıoğlu, gözünü şimdi de Karaköy'e dikti. Otelcilikte büyümeye karar veren oyuncu, geçtiğimiz günlerde Karaköy'de eski bir binaya talip oldu. Burayı otel olarak düşünen oyuncu, en üst katına da restoran açmayı planlıyor. İmirzalıoğlu'nun bu yatırım için 5 milyon TL'yi gözden çıkardığı konuşuluyor. 


Gayrimenkul kralı olan Kenan İmirzalıoğlu'nun, Tarlabaşı, Cihangir ve Balat civarında yıkık dökük, eski binalara yatırım yaptığı konuşuluyor.



Takvim 


Geri Dön