28 / 03 / 2024

kenan imirzalıoğlu otel

kenan imirzalıoğlu otel

Birçok mülkü olan Kenan İmirzalıoğlu'nun bu kez de otel alacağı iddia edildi.

Kenan İmirzalıoğlu'nun Cihangir'deki otelinin inşaatı tamamlandı!

Habertürk Gazetesi yazarlarından Esin Övet'in bugünkü yazısına göre; Kenan İmirzalıoğlu’nun İstanbul Cihangir'de satın aldığı apartmanlar otel olacaktı. Otel olacak binaların inşaat çalışmalarında sona gelindi...

Kenan İmirzalıoğlu 3.otelini açmaya hazırlanıyor!

Kazandığı parayı yatırıma çeviren Kenan İmirzalıoğlu 3. otelini açmak için hazırlıklara başladı... Karaköy'de yer beğenen oyuncu 5 milyon TL'yi gözden çıkardı. İmirzalıoğlu, otelin üst katını da lüks bir restoran yapacak...

Kenan İmirzalıoğlu Cihangir'de butik otel açacak!

Daha önce Talimhane'de bina satın alıp restore ettirip otele çeviren oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, şimdi de Cihangir'de aldığı binayı restore ettirip otel yapacak...

Çağatay Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oluyor!

Başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy, tatilcilerin gözdesi Marmaris-Bozburun’dan arsa aldı. Yeni dizisi "Süslü Korkuluk" ile dikkat çeken Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oldu.

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu Zekeriyaköy’e taşınıyor!

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu ikinci çocuk haberini aldıktan sonra yeni eve taşınma kararı aldı. Çift Zekeriyaköy'e taşınıyor..

Kenan İmirzalıoğlu Datça'dan arazi aldı!

Gayrimenkul yatırımlarına hızla devam eden oyuncu Kenan İmirzalıoğlu son olarak Datça'dan arazi satın aldı. İmirzalıoğlu arazi için 1 milyon 400 bin TL ödedi. 

Mıstaçoğlu Holding'ten Kırgızistan'a karma proje! 

Türkiye, Kırgızistan'da en çok yatırım gerçekleştiren ilk 5 ülke arasında yer aldı. Mıstaçoğlu Holding, Kırgızistan'da AVM, otel ve gayrimenkul geliştirme yatırımlarına hız verdi...

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu Ege'de villa kiraladı!

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu, Ege'nin ıssız bir koyundan ve dağın tepesinde yer alan bir villayı kiraladı. Villa için verdikleri aylık kira tutarı ise dudakları uçuklattı. 

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal Bodrum'a mı taşınacak?

Çeşme'de kira ücretlerini fazla bulması nedeniyle Bodrum'da ev aradığı iddia edilen Kenan İmirzalıoğlu, söz konusu iddiaları yanıtladı. 

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal Bodrum'dan ev bakıyor!

Oyuncu çift Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu, Bodrum'a yerleşmeyi düşünüyor. Çift Bodrum'dan ev bakmaya başladı.

Kenan İmirzalıoğlu: Batı ülkelerinin durumuna düşmememizin sebebi, sağlık yatırımları!

Sevilen oyuncu Kenan İmirzalıoğlu,  kovid-19’a karşı verilen mücadele için yaptığı açıklamada, sağlık alanında yapılan yatırımlara övgü yağdırdı. 

Emlak Konut GYO Saraçoğlu projesi tam gaz!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, tüm itirazlara rağmen Ankara’daki Tarihi Saraçoğlu Mahallesi’ne yapılacak olan projeyle ilgili ‘ÇED gerekli değildir’ kararı verdi. Proje kapsamında, tarihi mahalleye 135 konut, 304 ofis ve dükkan ile 121 odalı otel yapılacak.

Emlak Konut GYO Saraçoğlu projesinde ihya süreci başlıyor!

Ankara’nın ilk toplu konut projesi olan Saraçoğlu Mahallesi’nde ihya süreci başladı. Saraçoğlu'nda yeni projeyle bağımsız birim sayısı 429 olacak. Bu bağımsız birimlerden 120’si konut, 92’si ticaret, 212’si ofis ve otel yapısı şeklinde restore edilecek.

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal bebek odası için 40 bin TL harcadı!

7 aylık hamile olan Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu, bebek odası için hazırlıklara başladı. Çiftinin pembe ağırlıklı olacak bebek odası takımı için ise 40 bin TL harcadığı iddia edildi.

Kenan İmirzalıoğlu Çeşme'de bungalov ev kiraladı!

Baba olmanın heyecanını yaşayan ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, eşi Sinem Kobal’ın üzerine titriyor. Yakışıklı oyuncu eşinin bir dediğini iki etmiyor. İmirzalıoğlu, Çeşme'de gözlerden uzak bir bungalov ev kiraladı...

Oruçoğlu Termal Otel Spa ve Resort İstanbul'da ofis açtı!

fyon'daki Oruçoğlu Termal Otel Spa ve Resort, Anadolu'daki hedef kitlesini İstanbul'la zenginleştirmek için Bağdat Caddesi'nde bir ofis açtı.

kenan imirzalıoğlu otel Haberi

kenan imirzalıoğlu otel


Birçok mülkü olan Kenan İmirzalıoğlu'nun bu kez de otel alacağı iddia edildi. İstanbul'da çok sayıda mülk alan oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, geçen kış Miami'de 1,5 milyon dolara bir daire almıştı. Kenan İmirzalıoğlu, "Cingöz Recai" filminin çekimleri bitince eşi Sinem Kobal ile dinlenmek için Kaz Dağları'na gitmişti. Burada konakladığı 6 odalı oteli çok beğenmiş. Satın almak için mülk sahibiyle el sıkışıp anlaşmış.


Şok...