29 / 03 / 2024

Kenan İmirzalıoğlu'nun bir bina daha alıp restore etti!

Kenan İmirzalıoğlu'nun bir bina daha alıp restore etti!

İstanbul'da bazı semtlerde eski binaları alarak restore eden Kenan İmirzalıoğlu, Cihangir’de bulunan Apart Otel’in sokağında eski bir yer daha alıp restore etti...



‘Karadayı” dizisinde sezon başına 2 milyon alan Kenan İmirzalıoğlu, kazandığı tüm parayı gayrimenkule yatırmaya devam ediyor. İstanbul'da bazı semtlerde eski binaları alarak restore eden Kenan İmirzalıoğlu, Cihangir’de bulunan Apart Otel’in sokağında eski bir yer daha alıp restore etti. Magazin dünyasının ünlü ismi, İstanbul Balat, Cihangir, Gümüşsuyu ve Galata'da eski binaları alıp restore ettikten sonra yüksek fiyatlara satıyor.


CİHANGİR’DE ALIMLAR YAPIYOR


Kuzenleriyle inşaat ve Gayrimenkul şirketi kuran İmirzalıoğlu, satın aldığı eski binalarının restore etme sırasında inşaata duyulmasın diye uğramaya çalışıyor ve işleri kuzenleri ve ağabeyi takip ediyor. Aynı zamanda Cihangir’de oturan ve geçtiğimiz yıl Cihangir’deki eski bir binayı alıp restore ettikten sonra Apart otel olarak işleten Kenan İmirazlıoğlu, aynı sokakta yeni bir yer daha aldı. Otel’ine 100 metre mesafede uzaklığındaki eski iki katlı bir evi restore edip satışa sunduğu konuşuluyor.


Sözcü


Geri Dön