26 / 04 / 2024

Kenan Kalı: Myvia Yıldız projesi ile Buca'da değişim başlatacağız!

Kenan Kalı: Myvia Yıldız projesi ile Buca'da değişim başlatacağız!

Kenan Kalı: "Günün yorgunluğundan ve stresinden evinde uzaklaşmak isteyenler konfor arıyor. Boş zamanlarını şehir trafiğine girmeden geçireceği alanlara ihtiyaç duyuyor. Biz de Buca'da bu yaşam alanını gerçekleştirmeyi planladık."



Buca’nın kentsel dönüşümüne ‘lüks konut’ projesiyle destek

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Opr. Dr. Kenan Kalı, Buca'da yapılacak Myvia Yıldız projesi ile ilçede gerçek bir değişim başlatacaklarını dile getirdi


Uzun yıllardır inşaat ve sağlık sektöründe başarılı projeler gerçekleştiren Gözde Grubu, yeni projesi Myvia Yıldız ile Buca'nın geleceğini değiştirmeyi hedefledi. Şehir hayatı içinde konforu, sakinliği, modern ve yaratıcı mimari çözümler ile birlikte sunduklarını söyleyen Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Opr. Dr. Kenan Kalı, "Myvia Yıldız projesi ile Buca'da gerçek bir değişimin başlamasını amaçlıyoruz. Bu proje ile lüks konut algısı değişecek" dedi.

Buca'da Çevre Yolu'na, Dokuz Eylül Üniversitesi'ne, hastaneye, havaalanına, pazar yeri ve hipermarketlere olan lokasyonu ile şehir içinde doğal bir yaşam alanı sunduklarını belirten Kalı, "Doğaya ve çevreye duyarlı yeşil tasarımı, modern, geniş kullanımlı sosyal aktivite alanları, güvenliği ön planda tutan 'sıfır risk' konsepti ile 'bunu da mı düşünmüşler' dedirten lüks ve keyifli, en ince ayrıntının planlandığı MYVIA Yıldız projesi Buca'da değişimi başlatıyor. İzmir'de gerçekleştirğimiz projelerimizin kentsel dönüşüme öncülük etmesini hedefledik. Buca yüzyıllardır şehrin en önemli yerleşim alanlarından birisi olmuş. Myvia Yıldız projesi ile Buca'da gerçek bir değişimin başlamasını amaçlıyoruz. Bu proje ile lüks konut algısı değişecek" diye konuştu.


Yatırım seçeneği

Kalı, ihtiyaçların günden güne değiştiğini, yaşamın çok hızlı ve şehrin giderek kalabalıklaşması nedeniyle insanları yeni arayışlara yönlendirdiğini dile getirirek, "Günün yorgunluğundan ve stresinden evinde uzaklaşmak isteyenler konfor arıyor. Boş zamanlarını şehir trafiğine girmeden geçireceği alanlara ihtiyaç duyuyor. Biz de Buca'da bu yaşam alanını gerçekleştirmeyi planladık. Yüksek kaliteli mazlemeler ile spordan keyifli havuz başı sohbetlerine kadar ihtiyaç duyulan güvenlikli bir ortam gerçekleştireceğiz. Çocukların rahatça oynayabileceği oyun alanları, yeşil bir çevreyi yeni mimari anlayışı ile birleştirdik. Yaşamak ya da yatırım yapmak isteyenlere bütün ayrıcalıkları bir arada sunuyoruz. Bu projemiz de şimdiden oldukça yoğun bir ilgi ile karşılandı. Her zamanli gibi amacımız en iyiyi sunmak" dedi.


Üst düzey konfor

Myvia Yıldız, 2+1, 3+1, 3+1 (big) 1+1 daireler ile açık havuz ve fitness salonu, SPA (sauna/jakuzi/buhar odası/kar duşu), fitness center, bitkisel ve yapısal peyzaj, çocuk oyun alanları, business center, 24 saat site içi güvenlik ve kapalı devre kamera sistemi, cafe fitness, cafe havuz, kapalı ve açık otoparkı ile üst düzey konforu bir araya getiriyor. 


Yeni Asır


Geri Dön