24 / 04 / 2024

Kent Ariva daire fiyatları!

Kent Ariva daire fiyatları!

Firma: Fuzul Grup

Proje: Kent Ariva

Kent Ariva daire fiyatları ile ilgili bilgileri satışlar tamamlandığı için paylaşılmıyor. Bütün dairelerin satıldığı Fuzul Grup Kent Ariva Evleri'nde dairelerin teslimlerine bu ay içerisinde başlandı...




Kent Ariva Evleri  Fuzul Grup  tarafından hayata geçirildi.  Kent Ariva  daire fiyatları öncesinde Kent Ariva hakkında bilgi verelim. Kent Ariva Evleri İstanbul'un Avrupa yakasında Başakşehir ilçesinde inşa edildi.


Başakşehir Kent Ariva Evleri'nde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri tasarlandı. 3 blok olarak yükselen Başakşehir Kent Ariva Evleri 140 adet daireden meydana geliyor. Kent Ariva Evleri 35 bin 500 metrekare arsa alanına sahip.


Başakşehir Kent Ariva Evleri'nde dinlenme alanları, sauna, fitness merkezi, buhar odası, çocuk oyun alanları, bay / bayan soyunma odaları, spor alanları, yüzme havuzu gibi sosyal imkanlar bulunuyor. 


Kent Ariva daire fiyatları ile ilgili bilgi satışlar tamamlandığı için verilmiyor. Tüm dairelerin satıldığı Kent Ariva Evleri Başakşehir'de dairelerin teslimleri bu ay içerisinde başladı. Kent Ariva Evleri tanıtım ofisi ile 0212 488 48 04 telefon numarasından görüşülüyor.


Kent Ariva nerede?

Kent Ariva Evleri Başakşehir adres : Başakşehir Mah. Mimar Kemalettin Bulvarı Başakşehir/İstanbul


Kent Ariva iletişim

Telefon: 0212 488 48 04

Web Adresi: www.kentariva.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön