19 / 04 / 2024

Kent Ariva Evleri'nde teslimler yapılıyor! Konut satışları tamamlandı!

Kent Ariva Evleri'nde teslimler yapılıyor! Konut satışları tamamlandı!

Firma: Fuzul Grup

Proje: Kent Ariva

Kent Ariva Evleri Fuzul Grup imzası ile Başakşehir'de konumlandırıldı. Daire satışları tamamlanan ve 3 blok olarak yükselen projede daire teslimleri içerisinde bulunduğumuz Ekim ayı itibariyle başladı...



Avrupa Yakası Başakşehir'de  Fuzul Grup  tarafından konumlandırılan ve tüm dairelerin satıldığı Kent Ariva, konutların yanı sıra 1.000 metrekarelik ticari alanlara da sahip.


Konut büyüklükleri 134 metrekare ile 160 metrekare arasında değişen  Kent Ariva  Evleri, 12 ve 13 katlı 3 blok olarak planlandı. Projede toplam 140 adet konuta yer verildi. 


Kent Ariva konut seçenekleri; 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde. Projede; yüzme havuzu, sauna, fitness merkezi, dinlenme alanları, buhar odası, çocuk oyun alanları, bay / bayan soyunma odaları, spor alanları gibi alanlar yer alıyor.


35 bin 500 metrekarelik arsa alanı üzerine konumlandırılan Fuzul Grup Kent Ariva Evleri, sahiplerine bu ay içerisinde teslim edilmeye başlandı. Satışları tamamlanan proje hakkında detaylı bilgiler için iletişim bilgileri aşağıda yer alıyor.


Kent Ariva Evleri adres : Başakşehir Mah. Mimar Kemalettin Bulvarı Başakşehir/İstanbul


Kent Ariva iletişim

Telefon: (0212) 488 48 04

Web Adresi: www.kentariva.com


Gizem Çelik/Emlakkulisi.zom


projeye sor



Geri Dön