24 / 04 / 2024

Kentsel dönüşümde sıra Üsküdar'a geldi!

Kentsel dönüşümde sıra Üsküdar'a geldi!

Kentsel dönüşümde sıra Üsküdar'a geldi. Toki ile anlaştıklarını ifade eden Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, "NATO Yolu üzerindeki belediyeye ait yerlerin yıkımıyla dönüşümü başlatmış olacağız" dedi.



TOKİ ile anlaştıklarını ifade eden Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, "NATO Yolu üzerindeki belediyeye ait yerlerin yıkımıyla dönüşümü başlatmış olacağız" dedi.


Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Yavuztürk Mahallesi'ni ziyaret ederek vatandaşlara kentsel dönüşümün müjdesini verdi. Seçimler sırasında söz verdikleri gibi kentsel dönüşümü başlatacaklarını belirten Türkmen, "Alınacak olan Meclis kararıyla, kentsel dönüşüm Yavuztürk Mahallesi'nde başlayacak.  TOKİ  ile anlaştık. NATO Yolu üzerindeki Üsküdar Belediyesi'ne ait yerlerin yıkımıyla kentsel dönüşümü başlatmış olacağız. Yapılacak olan binalar bütün Üsküdarlılara örnek olacak. 


Kentsel dönüşüm ile birlikte imar da artıracak. Kentsel dönüşüm öncesi, müteahhitle anlaşmadan önce mutlaka belediyemize gelerek bilgi almalarını istiyoruz. O bölgenin imar ve dönüşüm planının ne olduğunu öğrenmelerini, ona göre müteahhitlerle anlaşmasını istiyoruz" diye konuştu.


Türkiye gazetesi



Geri Dön