26 / 04 / 2024

Kentsel dönüşüme İMSİAD'dan destek!

Kentsel dönüşüme İMSİAD'dan destek!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş adamları Derneği, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ' ı makamında ziyaret ederek, kentsel dönüşüm çalışmalarında aktif rol alabileceklerini ifade ettiler...




İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ı makamında ziyaret ederek, kentsel dönüşüm çalışmalarında aktif rol alabileceklerini ifade ettiler. Bursa'daki inşaat sektörünün güçlü firmalarını buluşturan İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD) Başkanı N. Ziya Mescioğlu, Osmangazi'deki kentsel dönüşüm projelerinin, sadece ilçenin değil, Bursa'mn geleceği açısından büyük önem taşıdığını belirterek, "Kentsel Tasarım Müdürlüğü kurarak yeni dönemde kentsel dönüşüm projelerini çok daha hızlı ve etkili yapmayı hedefleyen Belediye Başkanımız Mustafa Dündar'a, Bursamız ve sektörümüz adına müteşekkiriz. Osmangazi'ye ve Bursa'ya vizyon katacak bu çalışmalar kapsamında İMSİAD olarak belirlenecek bir bölgenin dönüşümünü üstlenmek istiyoruz" dedi. 


"AKTİF ROL İSTİYORUZ" 



Ziyarette konuşan Mescioğlu, inşaat sektörünün Bursa ve ülke ekonomisine önemli katkılar sağladığını ifade ederek, "İMSIAD, inşaat sektörünün en önemli markalarının bir araya geldiği bir STK'dır. Bu güçlü yapının sektör ile alakalı bütün süreçlerde ve platformlarda bulunması gerekiyor. Bursa inşaat sektörünün profesyonelleri olarak, şehrimizde gerçekleşecek kentsel dönüşüm sürecinde etkin rol almak adına, Osmangazi ilçesinde sizin belirleyeceğiniz bir bölgeyi dönüştürmek istiyoruz. 

Bu projenin kentsel dönüşüm sürecinde örnek teşkil edecek bir çalışma olacağını düşünüyor ve kendimize güveniyoruz" dedi. 


A Gazete 


Geri Dön