29 / 03 / 2024

Kepez Gülveren Mahallesi imar planı meclisten geçti!

Kepez Gülveren Mahallesi imar planı meclisten geçti!

Kepez Belediyesi'nin, Gülveren Mahallesi'nde gecekonduların olduğu alanda yapacağı kentsel yenileme projesini kapsayan uygulama imar planı revizyonu oy birliği ile meclisten geçti.



Kepez Belediyesi'nin, Gülveren Mahallesi'nde gecekonduların olduğu alanda yapacağı kentsel yenileme projesini kapsayan uygulama imar planı revizyonu oy birliği ile meclisten geçti. Kepez Belediye Meclisi'nin Aralık ayı olağan meclis toplantısında 31 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün izinli olmasından dolayı meclisi, Başkan Vekili Rüştü Peker yönetti.


ASKER, POLİS VE ÖĞRETMENE İNDİRİM

2015 yılının son meclis toplantısında Kepez'de görev yapan öğretmen, polis ve asker personele indirim müjdesi çıktı. Kepez Belediyesi ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan öğretmenlerin, Adnan Menderes Olimpik Yüzme Havuzu'ndan indirimli yararlanması, protokolünün kapsamı genişletildi.

CHP Meclis Üyesi Süleyman Acar, indirimden Kepez'de görev yapan polis ve asker personelin de yararlanmasıyla ilgili sözlü önerge verdi. AK Parti Meclis Üyesi Mesut Kocagöz'ün de destek verdiği sözlü önergeyi AK Parti ve MHP grubu da olumlu karşıladı. Önerge, daha sonra Kepez İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Kepez İlçe Garnizon Komutanlığı ile protokol imzalanması şartı ile kabul edildi. Meclisin aldığı karara göre Kepez'de görev yapan öğretmen, polis ve askerler eşleriyle birlikte Adnan Menderes Olimpik Yüzme Havuzu'ndan 1 yıl süre ile yüzde 50 indirimli yararlanabilecekler.


KENTSEL YENİLENMENİN İMAR ALTLIĞI TAMAM

Aralık Meclisi'nde bir karar da Gülveren Mahallesi'nde gecekonduların olduğu alanla ilgili çıktı. Kepez Belediyesi'nin, söz konusu alandaki mülkiyet sıkıntısını çözümü için hazırladığı kentsel yenileme projesini kapsayan uygulama imar planı revizyonu görüşerek karar altına alındı. İmar Komisyonu'nun, kentsel yenileme projesinin yapılacağı alanı kapsayan eğitim alanı, ticaret alanı, konut alanı ve çevresinin yeniden düzenlenmesine ilişkin 15 bin ölçekli nazım imar planı revizyonuna uygun olarak hazırlanan uygulama imar planı revizyonu uygundur, görüşü oy birliği ile meclisten geçti.



Habertürk


Haber Antalya İleri Gazetesi'nde şöyle yer aldı:


Kepez Belediyesi’nin, Gülveren Mahallesi’nde gecekonduların olduğu alanda yapacağı kentsel yenileme projesini kapsayan uygulama imar planı revizyonu oy birliği ile meclisten geçti.


Kepez Belediye Meclisi’nin Aralık ayı olağan meclis toplantısında 31 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün izinli olmasından dolayı meclisi, Başkan Vekili Rüştü Peker yönetti. 2015 yılının son meclis toplantısında Kepez’de görev yapan öğretmen, polis ve asker personele indirim müjdesi çıktı.

 

Asker, polis ve öğretmene indirim

 

Kepez Belediyesi ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan öğretmenlerin, Adnan Menderes Olimpik Yüzme Havuzu’ndan indirimli yararlanması, protokolünün kapsamı genişletildi. CHP Meclis Üyesi Süleyman Acar, indirimden Kepez’de görev yapan polis ve asker personelin de yararlanmasıyla ilgili sözlü önerge verdi. Ak Parti Meclis Üyesi Mesut Kocagöz’ün de destek verdiği sözlü önergeyi AK Parti ve MHP grubu da olumlu karşıladı.

 

Önerge, daha sonra Kepez İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Kepez İlçe Garnizon Komutanlığı ile protokol imzalanması şartı ile kabul edildi. 

 

Kentsel yenilenmenin imar altlığı tamam

 

Meclisin aldığı karara göre Kepez’de görev yapan öğretmen, polis ve askerler eşleriyle birlikte Adnan Menderes Olimpik Yüzme Havuzu’ndan 1 yıl süre ile yüzde 50 indirimli yararlanabilecekler. Aralık Meclisi’nde bir diğer sevindirici karar da Gülveren Mahallesi’nde gecekonduların olduğu alanla ilgili çıktı. Kepez Belediyesi’nin, söz konusu alandaki mülkiyet sıkıntısını çözümü için hazırladığı kentsel yenileme projesini kapsayan uygulama imar planı revizyonu görüşerek karar altına alındı.

 

İmar planı revizyonu uygundur

 

İmar Komisyonu’nun, kentsel yenileme projesinin yapılacağı alanı kapsayan eğitim alanı, ticaret alanı, konut alanı  ve çevresinin yeniden düzenlenmesine ilişkin 15 bin ölçekli nazım imar planı revizyonuna uygun olarak hazırlanan  uygulama imar planı revizyonu uygundur, görüşü oy birliği ile meclisten geçti.



Antalya İleri


Haber Hürses Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Kepez Belediyesi’nin, Gülveren Mahallesi’nde gecekonduların olduğu alanda yapacağı kentsel yenileme projesini kapsayan uygulama imar planı revizyonu oy birliği ile meclisten geçti.

Kepez Belediye Meclisi’nin Aralık ayı olağan meclis toplantısında 31 Gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün izinli olmasından dolayı meclisi, Başkan Vekili Rüştü Peker yönetti.


ASKER, POLİS VE ÖĞRETMENE İNDİRİM

2015 yılının son meclis toplantısında Kepez’de görev yapan öğretmen, polis ve asker personele indirim müjdesi çıktı. Kepez Belediyesi ile İlçe Milli eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan öğretmenlerin, Adnan Menderes Olimpik Yüzme Havuzu’ndan indirimli yararlanması, protokolünün kapsamı genişletildi.

CHP Meclis Üyesi Süleyman Acar, indirimden Kepez’de görev yapan polis ve asker personelin de yararlanmasıyla ilgili sözlü önerge verdi. Ak Parti Meclis Üyesi Mesut Kocagöz’ün de destek verdiği sözlü önergeyi AK Parti ve MHP grubu da olumlu karşıladı.

Önerge, daha sonra Kepez İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Kepez İlçe Garnizon Komutanlığı ile protokol imzalanması şartı ile kabul edildi.

Meclisin aldığı karara göre Kepez’de görev yapan öğretmen, polis ve askerler eşleriyle birlikte Adnan Menderes Olimpik Yüzme Havuzu’ndan 1 yıl süre ile yüzde 50 indirimli yararlanabilecekler.


KENTSEL YENİLENMENİN İMAR ALTLIĞI TAMAM

Aralık Meclisi’nde bir karar da Gülveren Mahallesi’nde gecekonduların olduğu alanla ilgili çıktı. Kepez Belediyesi’nin, söz konusu alandaki mülkiyet sıkıntısını çözümü için hazırladığı kentsel yenileme projesini kapsayan uygulama imar planı revizyonu görüşerek karar altına alındı.

İmar Komisyonu’nun, kentsel yenileme projesinin yapılacağı alanı kapsayan eğitim alanı, ticaret alanı, konut alanı ve çevresinin yeniden düzenlenmesine ilişkin 15 bin ölçekli nazım imar planı revizyonuna uygun olarak hazırlanan uygulama imar planı revizyonu uygundur, görüşü oy birliği ile meclisten geçti.



Hürses


Geri Dön