26 / 04 / 2024

Kepez'in iki mahallesine Aile Sağlığı Merkezi müjdesi!

Kepez'in iki mahallesine Aile Sağlığı Merkezi müjdesi!

Kepez Belediyesi'nin Ekim ayı olağan meclis toplantısı düzenlendi. 24 maddenin karara bağlandığı toplatıda, iki mahalleye Aile Sağlığı Merkezi (ASM) müjdesi çıktı.



Antalya Kepez Belediyesi'nin Ekim ayı olağan meclis toplantısı gerçekleşti. 24 maddenin karara bağlandığı toplantıda, iki mahalleye Aile Sağlığı Merkezi (ASM) yapılması kararlaştırıldı. 

Hürriyet'te yer alan habere göre Kepez Belediyesi, birçok mahalleye ASM binaları kazandırmaya devam ediyor. 24 maddenin görüşüldüğü Ekim ayı toplantısında Altıayak Mahallesi'ne yapılacak ASM binası yerinin imar planı onaylandı.

Başkan Tütüncü, bir diğer projenin de Atatürk Mahallesi'ne ASM yatırımı olduğunu söyledi. Bu zamana kadar 8 mahalleye ASM binası yaptıklarını söyleyen Tütüncü, “Şimdi de ilçe merkezimize uzak bir yerleşim yeri olan Altıayak Mahallemize ihtiyaç duyulan ASM binasını kazandırıyoruz. Atatürk Mahallemizin de bir ASM talebi vardı. Yer ve mülkiyet sorunundan dolayı bu talebi bugüne kadar karşılayamamıştık. Sorunları çözdük. Geçen hafta mahallede yaptığım ziyaretlerde büyüklerimize bölgeye ASM yapacağımızın sözünü vermiştik. En kısa sürede iki mahallemizde ASM binalarını yaparak, hizmete açacağız" dedi.

Mahallelerde ASM taleplerinin karşılandığını belirten Tütüncü, “Bu amaçla geçen aylarda Fevzi Çakmak, Yükseliş, Altınova Sinan, Göksu, Kuzeyyaka ve Duralililer mahallelerimize ASM binaları inşa ettik. Gazi ve Duacı mahallerimizde ASM'lerin yapımında sona gelindi. Belediye olarak ilçemizde birçok ASM binasının yapımına da ciddi destek verdik. Bundan sonra da hemşehrilerimizin sağlık tesisi taleplerini karşılamaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.
 


Geri Dön