28 / 03 / 2024

Bursa Yıldırım'a iki yeni aile sağlığı merkezi!

Bursa Yıldırım'a iki yeni aile sağlığı merkezi!

Kentte hayata geçirdiği yatırımlara hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi Millet ve Yediselviler mahallerine aile sağlığı merkezi inşa ediyor.




Yıldırım Belediyesi, sağlık alanında ilçeye örnek projeler kazandırmaya devam ediyor. Millet ve Yediselviler mahallerinde yapımı devam eden aile sağlığı merkezleri tamamlandığında vatandaşlara sağlık konusunda önemli imkanlar sunacak. Yıldırım Belediyesi’nin sağlık alanında yaptığı yatırımlarla öncü kurum olduğunu belirten Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “İnşası hızla süren aile sağlığı merkezlerimiz bu mahallelerimize artı değer katacak. Modern binalarda vereceğiz sağlık hizmetleri ile hemşehrilerimizin yaşamlarını kolaylaştıracağız” diye konuştu.


Aile sağlığı merkezleri hakkında açıklamalar yapan Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Millet Mahallesi Aile Sağlığı Merkezimiz 614 metrekarede hizmet verecek. Binanın içerisinde 10 adet muayene odası, 2 adet gebe izlem ve aile planlama odası, 2 adet aşı ve bebek çocuk izleme odası, 2 adet tıbbi müdahale odası, 2 adet emzirme odası, laboratuvar ve engelli muayene odaları yer alacak” dedi. Yediselviler Aile Sağlığı Merkezi’nin de inşasının bitme aşamasına geldiğini belirten Başkan Edebali, “Yediselviler Mahallesi’nde yapımını sürdürdüğümüz aile sağlığı merkezimiz 390 metrekare alanda hizmet verecek. Binanın içerisinde 4 adet muayene odası, eğitim toplantı odası, bebek ve çocuk izleme odası, gebe izleme ve aile planlama odası yer alacak” dedi.




Yıldırım Belediyesi



Geri Dön