25 / 04 / 2024

KEY ödemeleri sorgulama!

KEY ödemeleri sorgulama!

Güncel KEY ödemeleri listesi, en son 29 Eylül 2014 tarihinde 29134 mükerrer sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Peki, KEY ödemeleri sorgulama nasıl yapılır? İşte KEY ödemeleri sorgulama sayfası...



KEY ödemeleri sorgulama!

KEY ödemeleri, 3320 sayılı kanun gereğince hak sahibi oan memur, işçi ve bunların emeklilerine yapılan konut edindirme yardımı olarak karşımıza çıkıyor.


Konut Edindirme Yardımlarından bir defa yararlanılabiliyor.  Konut edindirme yardımı, kullanım alanı 75 m2 yi geçmemek kaydıyla ancak 60 m2 lik kısmı için kullandırılıyor.


Konut edindirme yardımından yararlanabilmek için bu Kanun'un 4'üncü maddesinde adı geçen hesaplara; bağımsız konutu bulunmayanlar adına en az 18 ay diğerleri adına en az 36 süre ile para yatırılmış olması gerekiyor.


Güncel KEY ödemeleri listesi, en son 29 Eylül 2014 tarihinde 29134 mükerrer sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. 


Emlak  Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi'nin hazırladığı Konut Edindirme Yardımı hak sahipleri listesine göre, 722 kurum, 3 bin 283 hak sahibine ödeme yapılacak. 


Peki, KEY ödemeleri sorgulama nasıl yapılır?


KEY ödemeleri sorgulama..

Ödemelerde T.C. kimlik numarasının ibrazı zorunlu olup, listeye key ödemeleri web adresinden ulaşılabiliyor.


Emlak Konut Gayrikenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi'nin hazırladığı Konut Edindirme Yardımı Hak Sahipleri Listesine www.keyodemeleri.com adresinden ulaşabilirsiniz.



KEY listesi 2014 Eylül 2014!




Işıl Seren KESKİN/Emlakkulisi.com





Geri Dön