26 / 04 / 2024

2012 Avrupa En İyi Çocuk ve Oyuncak Müzesi Ödülü

2012 Avrupa En İyi Çocuk ve Oyuncak Müzesi Ödülü

İstanbul Oyuncak Müzesi'nin "2012 Avrupa En İyi Çocuk ve Oyuncak Müzesi Ödülü"ne adaylık başvurusu kabul edildi

Sabiha Gökçen 2014'te de Avrupa’nın en hızlı büyüyen havalimanı oldu!

2009, 2010, 2012 ve 2013 yıllarında Avrupa ’nın en hızlı büyüyen havalimanı seçilen İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı ’nın zirvedeki yeri 2014 yılında da değişmedi.

THY, Avrupa’nın yine en iyisi!

Türk Hava Yolları ( THY ), Avrupa’nın yine en iyisi oldu. THY, dünyanın en iyi 5’inci havayolu seçilirken, SunExpress’te işbirliğine gitmesi beklenen Alman Lufthansa, 10’unculukla yetindi.

THY Avrupa'nın en iyi havayolu şirketi!

Türk Hava Yolları Avrupa'nın en iyisinin belirlendiği 'Best Airlines in Europe' sıralamasında ilk sırada yer aldı. THY'nı Avrupa sıralamasında Lufthansa, Swiss, British Airways ve Austrian takip etti...

Avrupa'nın en uzun gökdelenleri!

Türkiye, 141 binayla Avrupa’da en çok gökdelene sahip ülke oldu. Şehirler açısında bakınca ilk sırada Moskova (98) yer alsa da 2016 yılına kadar tamamlanması planlan 36 binayla İstanbul (127) zirveye çıkacak

Folkart, İzmir'e Avrupa'nın en yüksek binasını inşa edecek!

Avrupa'nın en büyük binasını yapmaya hazırlanıyor. Tasarımı süren bina 370 metre yüksekliğinde olacak. Şu an Türkiye'nin en yüksek binası 261. Avrupa'nın en yüksek binası 308 metre...

Avrupa’nın en büyük Motoplex Konsept Mağazası açıldı!

Vespa World Days kapsamında Avrupa’nın en büyük Motoplex Konsept Mağazası’nın açılışı gerçekleştirildi. Açılış partisine ünlü Aprilia Superbike pilotları Marco Melandri ve Sylvain Guintoli’yi de katıldı...

Folkart Yapı, İzmir'e Avrupa'nın en yüksek binasını inşa edecek!

Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak Avrupa'nın en büyük binasını yapmaya hazırlanıyor. Tasarımı süren bina 370 metre yüksekliğinde olacak. Şu an Türkiye'nin en edecek yüksek binası 261. Avrupa'nın en yüksek binası 308 metre.

Türkiye Avrupa'nın en ucuz 10. ülkesi!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) 2013 yılına ilişkin Hanehalkı Nihai Tüketim Harcamaları yönüyle hesaplanan Satınalma Gücü Paritesi verilerini açıkladı Türkiye Avrupa’nın en ucuz 10’uncu ülkesi oldu.

Acun Ilıcalı 3 milyon dolara villa satın aldı!

Acun llıcalı Beylerbeyi'nde 3 milyon dolara villa satın aldı. Ünlü televizyoncu, vergi rekortmenliğine, gayrimenkul krallığını da ekleyecek gibi. llıcalı, 2012'de en çok vergi veren 31'inci kişi oldu.

TeknoSA, Orta ve Doğu Avrupa’nın perakende alanında en iyi yönetilen şirketi seçildi!

Euromoney Dergisi tarafından Orta ve Doğu Avrupa ’nın perakende alanında en iyi yönetilen şirketi seçilen TeknoSA bu ödülle beraber alanında da dünya ligine çıktığını belirtti.

Avrupa'da en fazla göçü Almanya aldı!

Merkezi Paris’te bulunan Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Örgütü (OECD) tarafından yayımlanan göç raporunda AB içinde 2012 itibarıyla en fazla göçü Almanya'nın aldığı belirtildi. İtalya, İspanya ve İngiltere’ye gelen göçmen sayısı düştü..

Oktay Akyüz: Hayat Park Avrupa Yakası'nın değeri en çok artan bölgesinde!

Bayrak - Alkan - Atamer konsorsiyumunun Halkalı’da hayata geçirdiği HayatPark İstanbul projesi koordinatörü Oktay Akyüz, projenin Avrupa yakasının değeri en çok artan bölgesinde inşa edildiğine dikkat çekiyor.

Metropol İstanbul Avrupa'nın en yüksek binaları arasındaki yerini aldı!

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi sınırları içinde yer alan Metropol İstanbul, dünyanın önde gelen gayrimenkul araştırma şirketlerinden Emporis'in araştırmasına göre, Avrupa'nın en yüksek 10 binası arasında gösteriliyor...

2012 Avrupa En İyi Çocuk ve Oyuncak Müzesi Ödülü Haberi

2012 Avrupa En İyi Çocuk ve Oyuncak Müzesi Ödülü

Konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada, İstanbul Oyuncak Müzesi'nin, Avrupa Müzeler Akademisinin (EMA) Bologna'da sahibini bulacak en iyi çocuk ve oyuncak müzesi ödülü için adaylık başvurusunda bulunduğu ve müzede yapılan denetleme ve incelemeler sonucunda başvurunun kabul edildiği belirtildi. EMA ödül töreni 21 Mart 2012 tarihinde İtalya'nın Bologna kentinde yapılacak.