13 / 12 / 2025

2016 Olimpiyatları

2016 Olimpiyatları

Türk inşaat ve yapı malzemeleri sektörünün yeni odağı Brezilya oldu. 2018'e kadar 1 trilyon dolar altyapı harcaması yapacak ülke 2014 Dünya Kupası ve 2016 Olimpiyatları ile yapı sektörünün iştahını kabartıyor

ACO, Rio 2016 Olimpiyatları’nda drenaj çözümleri sağladı!

ACO, Brezilya’nın Rio de Janerio kentinde düzenlenen 2016 Olimpiyat Oyunları için stadyum ve şehir altyapısında profesyonel drenaj sistemleri sağladı.

CAS Brezilya'da 2 ofis açacak!

Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi (CAS), 2016 Olimpiyatları'na ev sahipliği yapacak Brezilya'nın Rio de Janeiro kentinde geçici olarak iki ofis açılacağını duyurdu.

Bulvar İstanbul'da teslimler 2016 yılının 2. çeyreğinde yapılacak!

Bulvar İstanbul projesi Özkar - Özülke İnşaat imzası taşıyor. İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir 'de inşa edilen Bulvar İstanbul'da daire teslimleri 2016 yılı 2. çeyreğinde gerçekleşecek.

Ağaoğlu My Newwork Ataşehir'de teslimler 2016'da yapılacak!

Ağaoğlu imzası ile yükselen My Newwork, 'Yeni iş, yeni hayat, yeni eğlence' sloganıyla hayata geçiriliyor. Satış süreci devam eden proje daire teslimleri 2016 yılının sonunda gerçekleşecek.

Medi-Tour 2016 Mersin'de yapılacak!

Akdeniz Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği (ASCAME) Lojistik Komisyonu Başkanlığını yürüten Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Şerafettin Aşut, Medi-Tour 2016 organizasyonunun Mersin'de yapılacağını söyledi.

My Newwork Ataşehir'de teslimler 2016'da!

İstanbul Anadolu yakasında Ataşehir'de hayata geçirilen My Newwork Ataşehir projesi 10 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. My Newwork Ataşehir'de teslimlerin 2016'da yapılması planlanıyor.

Resim İstanbul Orman Sancaktepe'de Eylül 2016'da teslim daireler!

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konutlardan meydana gelen Resim İstanbul Orman Sancaktepe projesi kapsamında yer alan daireler 2016 yılının Eylül ayında teslim edilecek.

Türkiye ve Rusya 2016'yı turizm yılı ilan edecek!

Türkiye-Rusya Üst Düzey İşbirliği Konseyi toplantısında iki ülke arasında 2016 yılının "turizm yılı" ilan edilmesi projesi ele alınacak.2 016'nın Rusya-Türkiye arasında "turizm yılı" olması konusundaki ayrıntılar konuşuldu.

Ege Yakası 2016'da teslim!

Ege Yakası projesinde Sinpaş 40.yıl kampanyası kapsamında 80 aya kadar taksitlendirme imkanı sunuluyor. Küçükçekmece ilçesine bağlı Halkalı bölgesinde hayata geçirilen Ege Yakası 2016'da teslim edilecek.

Crystal Tower Beylikdüzü'de teslimler 2016 yılında!

Suudi Arabistan'da birçok başarılı projeye imzasını atan Mekke merkezli Maknoon Gayrimenkul, Beylikdüzü'ndeki Crystal Tower projesiyle Türkiye pazarına girdi. Projede yer alan daireler 2016'ın ikinci çeyreğinde teslim edilecek...

​Bulvar İstanbul Evleri'nde teslimler 2016'da!

Bulvar İstanbul'da daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon olarak tasarlandı. Teslimlerin 2016 yılı 2. çeyreğinde gerçekleş​tirilmesi planlanıyor.

Çamlıca Camii 1 Temmuz 2016'da açılacak!

Çamlıca Camii’nde aralıksız devam eden çalışmalar neticesinde projede yüzde 65’lik noktaya gelindi. Kaba inşaat çalışmaları devam eden camide açılışın 1 Temmuz 2016'da yapılması planlanıyor.

Sapanca Resort Hotel 2016'da tamamlanacak!

Maknoon Gayrimenkul, Sapanca'da hayata geçirdiği Sapanca Resort Hotel'i 2016 yılında tamamlamayı planlıyor. 123 odadan oluşacak Sapaca Resort Hotel'de standart, junior, executive ve royal suites olmak üzere 4 çeşit oda bulunacak.

2016 Olimpiyatları Haberi

2016 Olimpiyatları

 

Kalkınmayı Hızlandırma Projesi' kapsamında 2018'e kadar kentsel dönüşüm ve altyapı yatırımlarına 1 trilyon dolar harcayacağını açıklayan Brezilya, Türk inşaat ve yapı malzemeleri sektörünün yeni pazarı oldu. Brezilya'da 25-29 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilen BATIMAT Feicon İnşaat ve Yapı Malzemeleri fuarına Türk inşaat ve yapı sektörü çıkarma yaptı.    'Yapı sektöründe çok ekmek var'  İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri (İMMİB) çatısı altında bulunan İstanbul Kimyevi Maddeler ve Mamülleri İhracatçıları Birliği (İKMİB) bünyesindeki Çağ Çelik, Cemer Makine, MTC Metal, Asil Krom, Tunç Kapı gibi şirketlerin aralarında bulunduğu yapı ve inşaat malzemeleri sektörü temsilcileri fuarda iş fırsatları aradı. Şirketler, 2014'te Brezilya'da oynanacak Dünya Kupası ve 2016 Olimpiyat Oyunları'ndaki altyapı işlerini almak için de yarıştı. İKMİB Başkanı Murat Akyüz, "Önümüzdeki 10 yıl içinde ülkede 1 trilyon...