13 / 03 / 2025

Akdeniz Ağaç ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği (AKİB) Başkanı Bülent Aymen

Akdeniz Ağaç ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği (AKİB) Başkanı Bülent Aymen

Yaklaşık 1 milyon dolarlık bütçeyle Kayseri, Adana, İnegöl ve Ankara gibi şehirlerde 'tasarım laboratuvarları' kuracaklarını açıklayan AKİB Başkanı Bülent Aymen, böylece dünya pazarında daha da güçlenip beş yılda beş dünya markası çıkarmayı hede

İBB’den Gaziosmanpaşa ve Kağıthane’de satılık konut imarlı arsalar!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziosmanpaşa ve Kağıthane’de yer alan konut imarlı iki adet arsayı satışa çıkardı. 

Milli Emlak’tan Datça ve Biga’da KDV’den muaf arsa ve arazi fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Çanakkale Biga’da yer alan arsayı ve Muğla Datça’da yer alan araziyi satışa çıkardı. KDV’den muaf olmasıyla dikkat çeken arsa ve arazilerin satış ihaleleri 8 Ocak ve 9 Ocak’ta gerçekleştirilecek. 

Datça ve Çeşme'de 10 adet arsa ve arazi satılıyor! 570 bin TL'den başlayan fiyatlarla... 

Belediyeler, Datça ve Çeşme'de yer alan 10 adet arsa ve araziyi satıyor. İşte gayrimenkullerin fiyatları ve satış tarihleri...

Haydarpaşa ve Sirkeci Garı'nda neler olacak? Bakan Ersoy açıkladı: AVM ve otel yapılmayacak! 

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Haydarpaşa ve Sirkeci Garı'nda neler olaacağını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Haydarpaşa ve Sirkeci garları 80,5 milyar TL kira bedeliyle Bakanlığa devredildi!

Haydarpaşa ve Sirkeci garları, toplamda 80,5 milyar TL kira bedeliyle 29 yılığına TCDD'den Kültür ve Turizm Bakanlığına devredildi. 

Haydarpaşa ve Sirkeci garlarını kiralama protokolünde dikkat çeken detay: Başkalarına kiraya verilebilecek!

İstanbul’un simgeleri arasında yer alan Haydarpaşa ve Sirkeci garları, TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü’nden Kültür ve Turizm Bakanlığı’na devredildi. Bakanlık eğer isterse mevcut yapılar ile yeni yapılacak yapıları alt kira sözleşmeleri ile başkalarına kiralayabilecek. 

AFAD duyurdu! Akdeniz açıklarında 4,2'lik deprem meydana geldi!

Akdeniz açıklarında akşam saatlerinde bir deprem meydana geldiği duyuruldu. Depremin büyüklüğü 4,2 olarak açıklandı.

Haydarpaşa ve Sirkeci Garları’nda inşaat çalışması başlıyor! Garların yerine ne yapılacak?

Turizm Bakanlığı’na kiralanan tarihi Haydarpaşa ve Sirkeci garlarında yapılacak inşaat çalışmalarına ilgili detayları Sözcü yazarı İsmail Saymaz bugünkü köşesinden duyurdu.

İzmir Foça ve Antalya Aksu'daki 13 adet arsa satılıyor! Belediyeler tarihleri açıkladı! 

İzmir Foça'da ve Antalya Aksu'da yer alan toplam 13 adet arsa satılıyor. Peki İzmir ve Antalya'da satışı yapılacak arsaların fiyatları ne kadar? İhaleleri ne zaman? 

Natilus İnşaat Makina Hafriyat Orman Ürünleri Oto Yedek Parça Ve Petrol Limited Şirketi Kuruldu!

Natilus İnşaat Makina Hafriyat Orman Ürünleri Oto Yedek Parça Ve Petrol Limited Şirketi Bağçılar’da 500.000,00 TL bedelle Ertan Biçer tarafından Kuruldu.

Belfasyapı İnşaat Demir Çelik Plastik Hafriyat Oto Yedek Parça Ve Ambalaj Limited Şirketi kuruldu!

Belfasyapı İnşaat Demir Çelik Plastik Hafriyat Oto Yedek Parça Ve Ambalaj Limited Şirketi bugün Çatalca'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Çam tarafından kuruldu.

Üsküdar Ünalan, Örnek, Esatpaşa ve Fetih mahallelerinin yükseklik sınırlaması plan tadilatı askıda!

Üsküdar ilçesi, Ünalan, Örnek, Esatpaşa ve Fetih Mahallerine yükseklik sınırlamasına ilişkin 1/5000 ölçekli 15.04.2023 tasdik tarihli Revizyon Nazım İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

İscgrup İnşaat Demir Çelik Hafriyat Nakliyat Oto Yedek Parça Ve Ambalaj Limited Şirketi kuruldu!

İscgrup İnşaat Demir Çelik Hafriyat Nakliyat Oto Yedek Parça Ve Ambalaj Limited Şirketi Çatalca'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Erbay tarafından kuruldu.

Akdeniz Ağaç ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği (AKİB) Başkanı Bülent Aymen Haberi

Akdeniz Ağaç ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği (AKİB) Başkanı Bülent Aymen

Mobilyacılar Avrupa ülkelerindeki muhtemel krize önlem almaya başladı. Akdeniz Ağaç ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği (AKİB) Başkanı Bülent Aymen, yaklaşık 1 milyon dolarlık bütçeyle, 'Tasarım Laboratuvarı' projesine başlayacaklarını, 5 yılda 5 dünya markası çıkarmayı hedeflediklerini söyledi. Bu sayede alternatif pazarlarda daha karlı işler çıkararak AB riskini de azaltacaklarını ifade eden Aymen, 'Böylece mobilya sektöründe çağ atlamak, daha büyük başarılara imza atmak en büyük hedefimiz. Bunu da üniversitelerin Ar-Ge'lerini sanayicilerle buluşturarak gerçekleştireceğiz. KOBİ'lerin inovatif ürünler çıkarmasına destek sağlamak için mobilyanın merkezi olan Kayseri, İnegöl, İzmir, Ankara ve Adana gibi şehirlerde tasarım laboratuvarları kuracağız. Devletin desteğiyle birlikte toplam 1 milyon doları aşan bir yatırımla, KOBİ'lere ücretsiz tasarım hizmeti sunacağız.' dedi.

Kayseri'de gazetecilerle bir araya gelen Aymen, Akdeniz İhracatçılar...