14 / 12 / 2025

Ankara Mamak Konut

Ankara Mamak Konut

Ankara Valiliğinin, bir süredir toprak kayması yaşanan Çankaya 50. Yıl Mahallesi ve Mamak Cengiz Topel Mahallesi ile ilgili olarak "Genel Hayata Etkililik Kararı" aldığı bildirildi

Melih Gökçek: İki yıl içinde yeni Mamak'ta 5 bin konut yükselecek!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, yeni Ankara otobüs terminalinin gelecek yıl hizmete gireceğini bildirdi

TOKİ Ankara Mamak projesine 'Çed olumlu' kararı! 1. ve 2. etapta çalışmalar resmen başladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak'ta inşa edeceği 712 adet konut projesi için 'Çed olumlu' kararı verildi ve birinci ve ikinci etapta inşaat çalışmalarına başlandı.

TOKİ Ankara Mamak projeleri resmen başlıyor! 3.5 milyar TL’lik bin 555 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın Ankara Mamak projeleri resmen başlıyor. 3 milyar 528 milyon TL’ye mal olacak projelerde bin 555 konut bulunuyor. 

TOKİ’den Ankara Mamak’a 726 konutluk yeni proje müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın Ankara Mamak projesinin ihalesi bugün gerçekleştirilecek. Söz konusu projede 726 konut yer alacak.

TOKİ’den Ankara Mamak’a 829 konutluk yeni proje müjdesi! İhalesi bugün!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara Mamak projesi için düğmeye bastı. Toplu Konut idaresi Başkanlığı’nın Ankara Mamak projesinde 839 konut yer alacak.

TOKİ’den Ankara Mamak’a 829 yeni konut geliyor! İhalesi 25 Mart’ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Mamak’ta 829 yeni konut inşa edecek. Merakla beklenen projenin ihalesi 25 Mart’ta yapılacak. 

TOKİ’den Ankara Mamak’a 548 konutluk yeni proje müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara Mamak’ta 548 yeni konut inşa edecek. TOKİ Ankara Mamak 7. Etap projesinin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ’den Ankara Mamak’a 837 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Mamak 2024 projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek. 837 adet konutun yer aldığı projede altyapı ve çevre düzenlemesi işi de bulunuyor.

9 soruda TOKİ Ankara Mamak 2022 ucuz konut projesi! TOKİ Mamak projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur?

TOKİ 2022 sosyal konut projeleri için başvuru süreci bugün resmen başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri çerçevesinde Ankara'da da yeni projeler yapacak. Peki TOKİ Mamak projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 9 soruda TOKİ Ankara Mamak 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ, Ankara Mamak Millet Bahçesi için start verdi!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara Mamak Millet Bahçesi için düğmeye bastı. Söz konusu millet bahçesinin ihalesi geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi.

TOKİ Ankara Mamak Karaağaç Mahallesi 3. Etap başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Karaağaç Mahallesi 3. Etap projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ'den Ankara Mamak'a cami ve gençlik merkezi!

Yeni projeler için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara Mamak'ta cami ve gençlik merkezi inşa edecek.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 4. Etap başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 4. Etap projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Ankara Mamak Altıağaç başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Altıağaç Karaağaç projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

Ankara Mamak Konut Haberi

Ankara Mamak Konut

 

Valilikten yapılan açıklamada, söz konusu iki mahallede çalışmalarını sürdüren İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü uzmanlarının hazırladığı rapora göre, mahallelerde 236 konutun toprak kaymasından etkilendiği ve naklinin gerektiği belirlendi.   İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, valilik makamına sunduğu raporda, ilgili yasa ve yönetmelikler gereği, iki mahallede de Genel Hayata Etkililik kararı verilmesini istedi.   Ankara Valiliğinin de İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü jeolojik etüt raporu uyarınca, 50. Yıl ve Cengiz Topel mahallelerinde Genel Hayata Etkililik kararını onaylayarak, gerekli yasal işlemlerin derhal başlatılması talimatını verdiği belirtildi.   Valilik ayrıca, söz konusu kararın Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığına gönderilerek en kısa sürede "Afete Maruz Bölge" kararının ilan edileceğini de açıkladı.   "Afete Maruz Bölge" kararı, afetzedelere kira yardımları yapılması, hak sahipliği çalışmaları, yer seçimi çalışmaları ve hak sahibi kabul edileceklere borçlandırma yöntemi ile konut yapılması ve teslim...