25 / 04 / 2024

KG Residence Ataşehir daire fiyatları!

KG Residence Ataşehir daire fiyatları!

Firma: KG İnşaat

Proje: KG Residence

KG Residence Ataşehir daire fiyatları 250 bin liradan başlayarak değişiyor. Ataşehir KG Residence'ta konutlar hemen teslim ediliyor...




İstanbul Anadolu yakasında Ataşehir ilçesinde hayata geçirilen  KG Residence  projesi  KG İnşaat  tarafından yükseliyor. KG Residence Ataşehir daire fiyatları haberimizin devamında yer alıyor.


Ataşehir KG Residence projesi 9 bin 632 metrekare inşaat alanına sahip. Ataşehir KG Residence teslimleri hemen gerçekleştiriliyor. KG Residence satış ofisi ile 444 22 34 telefonunu arayarak iletişime geçiliyor.


Tek blok olarak inşa edilen KG Residence Ataşehir'de 20 katlı olarak yükseliyor. Ataşehir KG Residence 68 adet daireden oluşuyor. KG Residence daire tipleri olarak 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon dubleks tasarlandı.



KG Residence Ataşehir daire fiyatları!


Kg Residence Ataşehir daire fiyatları 250 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor. KG Residence Ataşehir'de dairelerin büyüklükleri 2+1'lerde 100 metrekare, 3+1'lerde 135 metrekare olarak belirlendi.


Her katta 4 adet dairenin yer aldığı KG Residence Ataşehir'de ticari birimler de bulunuyor. Ataşehir KG Residence ödeme koşulları çerçevesinde banka kredisi ile taksitlendirme yapılıyor.


KG Residence iletişim bilgileri

Telefon: 444 22 34

Web adresi: http://www.kginsaat.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön