19 / 04 / 2024

Kia Ceed HB Eylül ayı fiyatlarında flaş değişiklik! İşte 25 Eylül 2022 fiyat listesi

Kia Ceed HB Eylül ayı fiyatlarında flaş değişiklik! İşte 25 Eylül 2022 fiyat listesi

Kia Ceed HB fiyat listesi uzun bir aranın ardından güncellendi Resmi kaynaklardan açıklanan yeni fiyatlar şaşırttı. İşte tüm detaylar...



C hatchback sınıfında araç almak isteyenleri pek çok alternatif bekliyor. Volkswagen Golf, Opel Astra HB, Peugeot 308, Seat Leon ve Skoda Scala bu segmentte öne çıkan otomobiller olarak dikkat çekiyor. Kia Ceed HB ise bir ara bu araçlara rekabet etmeye çalışmış olsa da uzun süredir rakiplerinin yanında kaybolmuş durumda. Fakat Kia attığı son adımlarla Ceed HB modelini yeniden rekabet düzeyine getirebilmek için girişimlere başladı. Güney Koreli otomobil üreticisi, modelin versiyon seçenekleri ve fiyatlarını yenileyerek resmi internet sitesi üzerinden bir duyuru yayınladı.

Ortaya çıkan veriler, Kia Ceed HB modelinin artık daha yarışmacı olacağını gözler önüne seriyor. Bu durumu donanım seçenekleri ve fiyatlandırmadan da anlamak mümkün. Resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre aracın giriş seviyesinde tam otomatik şanzıman yer alıyor.

Kia Ceed HB’in rakibi Volkswagen Golf’ün en düşük donanıma sahip otomatik versiyonunun fiyatı 717.000 TL. Fakat  Ceed HB için bu fiyat 655.000  TL olarak açıklandı. Aradaki ciddi fiyat farkı ise dikkatlerden kaçmadı. Eğer ana amaç otomatik bir C sınıfı hatchback satın almaksa, Kia Ceed HB rakiplerine kıyasla çok daha uygun fiyatlara sahip.

Otomobil özellikleri ile de sınıfının ihtiyaçlarını sonuna kadar karşılıyor. Her ne kadar zorlu rakipleri olsa da modelin ilerleyen zamanlarda satış performansını yükselmesi bekleniyor. 


Geri Dön