26 / 04 / 2024

Kiler GYO Referans Güneşli ulaşım!

Kiler GYO Referans Güneşli ulaşım!

Firma: Kiler GYO

Proje: Referans Güneşli

Banka kredili veya peşin yapılan ödemelerde yüzde 12 indirim imkanı sağlanan Referans Güneşli Konutları'nda 36 ay vade farksız taksit imkanı da bulunuyor. İşte Kiler GYO Referans Güneşli ulaşım krokisi...



İstanbul Bağcılar - Güneşli bölgesinde yükselen  Referans Güneşli  Konutları 161 tane daire ve 32 tane dükkandan oluşuyor. Proje  Kiler GYO  imzası ile inşa ediliyor.


Kiler GYO Referans Güneşli ulaşım bilgileri haberimizin devamında mevcut. Satışları devam eden projede peşin veya banka kredili ödemelerde yüzde 12 indirim yapılabiliyor. 


Dairelerin alanları 57 metrekare ile 231 metrekare arasında değişen Referans Güneşli'de teslimler 2016 yılı Aralık ayında gerçekleşecek. Projede yüzde 5 peşinat ile ödeme yapabilmek mümkün.


Referans Güneşli Kiler GYO projesi Masko'ya 12 dakika, İstoç'a 9 dakika, E-5 Karayolu’na 17 dakika, Olimpiyat Stadı 16 dakika, Havalimanı ve sahil yoluna 13 dakika, Basın Ekspres ve Tem Otoyolu’nun hemen yanı başında bulunuyor. 


Konut tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 4,5 oda 1 salon olarak tasarlanan Referans Güneşli'de buhar odası, sauna, çocuk oyun alanı, spor alanları, yüzme havuzu ve fitness gibi imkanlar yer alıyor. 


Kiler GYO Referans Güneşli ulaşım!


Kiler GYO Referans Güneşli ulaşım!


Referans Güneşli iletişim 

Telefon : 444 5 111

Web:  www.referansgunesli.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön