19 / 04 / 2024

Kiler GYO, Referans Kartal Kordonboyu'ndaki payının tapusunu aldı!

Kiler GYO, Referans Kartal Kordonboyu'ndaki payının tapusunu aldı!

Referans Kartal Kordonboyu projesindeki Kiler GYO'nun payına düşen bağımsız bölümlerin tapuları Kiler GYO tarafından devir alındı...



Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği 22./1/e Maddesi kapsamında açıklama yaptı.

Kiler GYO'nun portföyünde yer alan; İstanbul ili, Kartal ilçesi, Yukarı Mahallesi, 11236 ada, 21 parselde kayıtlı ve maliki Kiler Holding A.Ş. olan arsa üzerinde geliştirilmekte olan Referans Kartal Kordonboyu Projesi, Gayrimenkul Satış Vaadi ve Kat Karşılığı İnşaat Sözleşmesi kapsamındaki Kiler GYO'nun payına düşen bağımsız bölümlerin tapuları Kiler GYO tarafından devir alındı. 

Kiler GYO'nun KAP açıklaması: 
Şirketimiz portföyünde yer alan; İstanbul ili, Kartal ilçesi, Yukarı Mahallesi, 11236 ada, 21 parselde kayıtlı ve maliki Kiler Holding A.Ş. olan arsa üzerinde geliştirilmekte olan Referans Kartal Kordonboyu Projesi, Gayrimenkul Satış Vaadi ve Kat Karşılığı İnşaat Sözleşmesi kapsamındaki Şirketimiz payına düşen bağımsız bölümlerin tapuları tarafımızca devir alınmıştır.


Web: http://referanskartalkordonboyu.com/


Geri Dön