25 / 04 / 2024

Kilia Şile Konakları nerede?

Kilia Şile Konakları nerede?

Firma: İmsa İnşaat

Proje: Şile Kilia Konakları

Konutların satış sürecine devam edilen Kilia Şile Konakları nerede sorusuna yanıt olarak İstanbul Anadolu yakası Şile deniliyor. Banka kredisi ile konut sahibi olunan projede toplam 2 adet etap bulunuyor...



İlk etapta yer alan konutların 24 ay sonra, ikinci etapta yer alan konutların ise 36 ay sonra teslim edilmesi planlanan Kilia Şile Konakları nerede sorusuna yanıt vermeden önce projenin diğer detaylarına değinelim. 


Konutların alanlarının 300 metrekare ile 500 metrekare arasında değişiklik gösterdiği Kilia Konakları,  İmsa İnşaat  imzası taşıyor. 83 bin metrekare inşaat alanına sahip projede satış sürecine devam ediliyor. 


İçerisinde yer alan alışveriş merkezinin Haziran 2015 tarihinde açılması planlanan Kilia Şile Konakları nerede sorusuna İstanbul Anadolu yakası Şile cevabı veriliyor. Projenin tasarımında AE Mimarlık imzası yer alıyor.  


Kilia Şile Konakları nerede?


Konakların; Yeşil Mercan Konakları, Sarı Çınar Konakları ve Mavi Kale Konakları olarak adlandırıldığı Şile Kilia Konakları'nın 13 bin metrekaresi kiralanabilir alan için ayrıldı. 


2 etaptan meydana gelen Kilia Konakları Şile'nin sosyal donatı alanları arasında; AVM,  piknik alanları, bisiklet ve yürüyüş yolları, otopark, güvenlik, spor alanları, açık - kapalı yüzme havuzu mevcut. 


Kilia Şile Konakları nerede?


Kilia Şile Konakları nerede?


Kilia Şile Konakları telefon numarası: 0216 712 16 47

Web adresi: www.kilia.com.tr

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön