28 / 03 / 2024

Kılıçoğlu, Pendik ve Bostancı'da dönüşüme başlıyor!

Kılıçoğlu, Pendik ve Bostancı'da dönüşüme başlıyor!

Kılıçoğlu, kentsel dönüşüm projelerine başlıyor, ilk etapta Bostancı ve Pendik'i seçen Kılıçoğlu; Kozyatağı, Levent ve Ümraniye'de yeni arsalar için görüşüyor. Projede toplam 30 bin metrekare inşaat alanı olacak.



İstanbııl Kartal'da Hukukçular I Towers ve Kuriş Kule, Sarıyer'de Panorama Lite ve Kozyatağı'nda Mermerler Plaza gibi projeleri hayata geçiren Kılıçoğlu Group, kentsel dönüşüm projelerine hız verdi. İstanbul Anadolu yakasında Bostancı ve Pendik'te dönüşüm projeleri için çalışmalarına devam eden Kılıçoğlu, 2015 yılı başında projelere başlayacak Kılıçoğlu, bu projelerinin, dışında Kozyatağı, Levent ve Ümraniye'de de yeni projeler için görüşmelerini sürdürüyor. 


80 milyon lira yatırım 


Kılıçoğlu Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Talat Kılıç, Bostancıdaki projeleri hakkında şu bilgileri verdi: "15 bin metrekare arsada bulunan mevcut eski bloklar yıkılarak yerine 60 bin metrekare inşaat ve 250 adet daire yapılacak Projenin yatırım bedeli toplam 80 milyon lira olacak. Proje, metro ve toplu taşıma duraklarının yanı başında olacak. 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşacak projede, yaklaşık satış rakamları ise metrekare bazmda 7 ile 8 bin lira arasında olacak." Dayalı-döşeli dönüşüm Pendik projesinin de kentsel dönüşüm olacağını anlatan Kılıç, "E-5 karayolu üzerinde 9 bin metrekare arsada, imalathanelerin yıkımını yapacağız. Bu projede, Sarıyer'deki Panorama Life projemizdeki gibi, 1+1 daireler ve dayalı ve döşeli konsepti uygulayacağız. 


Yapılmakta olan metro istasyonun yanındaki bu projemizde metrekare satış rakamları mağazalarda 20 bin lira, dairelerde ise 4 bin 500-5 bin lira olacak. Toplam 30 bin metrekare inşaat alanı olacak. 50 milyon lira yatırım yapacağız. Hedef kitlemiz evli gençler, öğrenciler ve genç bekar yönetici ve çalışanlar olacak" diye konuştu. 


Vatan


Geri Dön