28 / 03 / 2024

pendik Kılıçoğlu

pendik Kılıçoğlu

Kılıçoğlu, kentsel dönüşüm projelerine başlıyor, ilk etapta Bostancı ve Pendik'i seçen Kılıçoğlu; Kozyatağı, Levent ve Ümraniye'de yeni arsalar için görüşüyor. Projede toplam 30 bin metrekare inşaat alanı olacak.

Kılıçoğlu, Megaron profesyonel çatı hizmeti sunmaya başladı

Evlerimizde çatının uzun ömürlü ve sıkıntısız olması ve doğru bir ürün tercih edilmesi kadar uygulamanın doğru yapılması işe ilişkilidir. Bu kapsamda Kılıçoğlu, Megaron profesyonel çatı hizmeti sunuyor. İşte detaylar...

Adil Karaismailoğlu'ndan Kemal Kılıçdaroğlu'na İstanbul Havalimanı yanıtı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İstanbul Havalimanını ile ilgili sorusuna yanıt verdi. İşte o yanıt...

Kılıçoğlu Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçoğlu Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Kılıç tarafından kuruldu.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan konut kiralarına ilişkin açıklama!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, son zamanlarda artan konut kiralarıyla ilgili olarak sosyal medya hesabından bir açıklamada bulundu. 

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan TOKİ borçları açıklaması!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Muğla'ya gitti. ‘Afet Borçlandırma Senedi’ imzalatılmak istenen vatandaşların tepkisi gündeme gelirken Kemal Kılıçdaroğlu da dikkat çeken bir açıklamada bulundu.

Mehmet Nuri Ersoy'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılaşma yanıtı!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, "yanan orman arazileri" ilgili ifadelerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan flaş Kanal İstanbul açıklaması!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, çılgın proje Kanal İstanbul ile ilgili açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a İzmir deprem konutları çağrısı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir’de 30 Ekim 2020 tarihinde meydana gelen 6.9 şiddetindeki depremde konutları yıkılan vatandaşlarla görüştü. Kılıçdaroğlu, burada yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Erdoğan'a kentsel dönüşüm çağrısında bulundu.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Kanal İstanbul'a ilişkin dikkat çeken açıklama!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Belediye Başkanları Çalıştayı'na katılmak amacıyla gittiği Gaziantep'te  ulusal ve yerel basın mensuplarıyla bir araya geldi. 

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Kanal İstanbul açıklaması!

Katıldığı bir televizyon programında Kanal İstanbul Projesi'ne yönelik açıklamalarda bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kanal İstanbul Projesi'nde yer alan firmaların ödemelerinin yapılmayacağını dile getirdi. 

Kemal Kılıçdaroğlu Burdur'daki imar mağdurlarıyla bir araya geldi!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Burdur Belediyesi tarafından Bağlar Mahallesi'nde başlatılan imar uygulamasıyla mağdur olduğunu iddia eden bir grup mülk sahibiyle bir araya geldi.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun Kanal İstanbul açıklamaları ne anlama geliyor?

Habertürk Gazetesi köşe yazarı Kübra Par bugünkü köşesinde Kemel Kılıçdaroğlu'nun Kanal İstanbul projesi tepkilerini kaleme aldı. 

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Kanal İstanbul değerlendirmesi!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kanal İstanbul projesinde ihaleye girecek ülkeye mesafe koyacaklarını dile getirdi. 

pendik Kılıçoğlu Haberi

pendik Kılıçoğlu

İstanbııl Kartal'da Hukukçular I Towers ve Kuriş Kule, Sarıyer'de Panorama Lite ve Kozyatağı'nda Mermerler Plaza gibi projeleri hayata geçiren Kılıçoğlu Group, kentsel dönüşüm projelerine hız verdi. İstanbul Anadolu yakasında Bostancı ve Pendik'te dönüşüm projeleri için çalışmalarına devam eden Kılıçoğlu, 2015 yılı başında projelere başlayacak Kılıçoğlu, bu projelerinin, dışında Kozyatağı, Levent ve Ümraniye'de de yeni projeler için görüşmelerini sürdürüyor. 


80 milyon lira yatırım 


Kılıçoğlu Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Talat Kılıç, Bostancıdaki projeleri hakkında şu bilgileri verdi: "15 bin metrekare arsada bulunan mevcut eski bloklar yıkılarak yerine 60 bin metrekare inşaat ve 250 adet daire yapılacak Projenin yatırım bedeli toplam 80 milyon lira olacak. Proje, metro ve toplu taşıma duraklarının yanı başında olacak. 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşacak projede, yaklaşık satış rakamları...