19 / 04 / 2024

Kilim Mobilya Samsun'daki 3 katlı mağazasını 26 Nisan'da açıyor!

Kilim Mobilya Samsun'daki 3 katlı mağazasını 26 Nisan'da açıyor!

Kilim Mobilya Samsun Bölge Müdürü Can Süer ve Kilim Mobilya Samsun mağaza Müdürü İlknur Koçaklı, amaçlarının Samsun'da daha kaliteli bir hizmet verebilmek olduğunu ifade etti.




Mobilya sektörünün köklü firmalarından Kilim Mobilya, Samsun'da kurduğu showroomun açılışını 26 Nisan Cumartesi günü gerçekleştirecek. 


Açılış öncesi dün Büyük Samsun Oteli'nde basın mensupları ile kahvaltıda bir araya gelen Kilim Mobilya Samsun Bölge Müdürü Can Süer ve Kilim Mobilya Samsun mağaza Müdürü İlknur Koçaklı, amaçlarının Samsun'da daha kaliteli hizmet verebilmek olduğunu ifade etti. 


'DAHA İYİ HİZMET' 


Satış ve satış sonrası daha iyi hizmet verebilmek adına Samsun'da büyük bir showroom açma gerekliliği duyduklarını ifade eden Süer, "39 yıllık tecrübemizle Samsun'da mağazacılık anlayışına girmek istedik. 

Bu düşünceyle, satış ve satış sonrası hizmetleri daha iyi yapabilmek adına yaklaşık 2 bin 500 metrekarelik kapalı alanda showroom oluşturduk. Gelecek dönemlerde de mağaza adetlerimizi daha da artıracağız. 2015 yılının ilk 6 ayı içerisinde şehir merkezinde de bu büyüklükte bir mağaza açmayı planlıyoruz. 

Şu anda Türkiye'de ikinci 500 firmanın içerisinde 47'nci sıradayız. Bu da büyüme grafiğimizin arttığını göstermektedir. İnşallah işlerimizi daha fazla geliştirmek ve hızlandırmak amacındayız" dedi. 

Süer, Kirazlık mevkiindeki 3 katlı mağazanın gelecek hafta cumartesi günü gerçekleştirilecek açılışına tüm Samsunluları davet etti. 



Ekip


Geri Dön