19 / 04 / 2024

Kınık'ın yıldızı hayata geçirilen projelerle parlıyor!

Kınık'ın yıldızı hayata geçirilen projelerle parlıyor!

Yerel seçimlerde İzmir’de CHP’den AK Parti’ye geçen 6 ilçeden biri olan Kınık’ta vatandaşlar Belediye Başkanı Sadık Doğruer’e güveniyor. Verilen sözlerin kısa zamanda yerine getirildiğini söyleyen Kınıklılar, genç başkandan memnun..




Son yerel seçimlerde CHP'den görevi devralan İzmir'deki 6 ilçeden biri olan Kınık'ın AK Partili Belediye Başkanı Sadık Doğruer, 4 ayda büyük atılımlar gerçekleşleştirdi. Yeni dönemde hayata geçirilmeye başlanan projelerle yıldızı giderek parlayan ilçeye hastane yapmak için ilk adımı atarak Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu'ndan söz alan Başkan Doğruer, ayrıca Çandarlı Limanı'nın çıkışına yapacağı Organize Sanayi Bölgesi ile ilçenin kalkınmasını sağlayacak. Son maden yasasına göre tam donanımlı olarak hizmete girecek olan Kınık'taki maden ocağı ise ilçedeki istihdam sorununa büyük oranda çözüm bulacak. 4 ayda Kınık'ın çehresinin değiştiğini ve seçim vaadlerinin tek tek yerine getirildiğini belirten ilçe halkı ise önemli projelerin hayata geçirilmesinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi. Verilen sözlerin kısa zamanda yerine getirildiğini belirten vatandaşlar, ilçede çevre düzenlemesinden sanayi alanına kadar birçok konuda gelişme olduğunu ifade etti.


VATANDAŞLAR KINIK BELEDİYESİ'NİN ÇALIŞMALARIYLA İLGİLİ NE DÜŞÜNÜYOR?

Aydan Eryiğit (Halkla ilişkiler uzmanı-24) : Belediye hizmetlerinden memnunuz. Gençler için olan projelerine ağırlık vermesini istiyoruz.

Abdulsamet Yılmaz (Memur-24): Bir genç olarak sosyal faaliyet alanlarının artırılmasını istiyorum. Başkanımızdan beklentilerimiz çok yüksek.

Cevdet Şen (Gazeteci-41): Hizmetlerden memnunuz. Ancak Kınık'ın sorunları çok fazla. İşsizlik sorununun çözülmesi için maden ocağı açılmasını bekliyoruz.

Ali Yılmaz (Muhtar-48): Atılımcı ve girişimci bir başkan. Gençlere fırsat tanınıp Kınık'tan gitmelerini önlemesini istiyoruz.

Mustafa Mandır (Çiftçi-44): Belediyeden memnunum ancak Kınık'ta ciddi bir yol ve su sorunu var. Bunun acil olarak çözülmesi gerekiyor.

Adem Pehlivanoğlu (Büfeci-68): Çalışkan ve dürüstü bir başkanımız oldu. En önemlisi park ve yollarımızın düzenlenmesi. İstihdam da yaratırsa sorunumuz kalmayacak.

Engin Ebiz (Esnaf-44): Kınık'a sahip çıkan bir başkan. Hükümetin desteğiyle 4 ayda çok iyi şeyler yaptı. Başkan Kınıklı değil ama bizden çok Kınıklı çıktı.

Remzi Türker (Çiftçi-62): Başkanımız belediyeyi çalışır hale getirdi. Minibüsler için garaj istemiştik, bir ay içinde açılacak. İşler ilerlemeye başladı.

Önder Erkıvız (Esnaf-36): Başkandan çok umutluyuz. Organize sanayi projesi ve maden projesini bekliyoruz. Böylece yeni iş sahaları yaratılmış olacak.

Ayşen Tiryaki (Esnaf-38): Başkan ile yeni bir başlangıç yaptık. Kadınlar için düzenlediği meslek edindirme kurslarını çok önemsiyorum.

Kazım Altunbaş (Şoför-56): Kınık'ın sanayisi Başkan Doğruer ile gelişecek. Ulaşım ve diğer konularda da gelişmelerin devam edeceğini umuyorum. 

Rıdvan Yeşil (Esnaf-40): Belediyenin bile çalışma düzeni değişti. Daha sistemli ve ilçeye verimli çalışmalar yapılıyor. Sokaklar daha temiz.

Hüseyin Çetin (Emekli-52): Başkan seçilmeden önce bazı sözler vermişti. Bunları yerine getirmeye başladı. Bu projelerle Kınık kalkınacaktır.

Mustafa Köybaşı (Esnaf-44): Kınık ismi artık yatırımlarla duyulacak. Başkan Doğruer'e güveniyoruz.

Ahmet Gürsen (Emekli-60): Belediye başkanı verdiği sözleri tutarsa Kınık kalkınır. 



Yeni Asır


Geri Dön