20 / 04 / 2024

KİPTAŞ fiyatları ne telefonda veriyor ne de internet sitesine koyuyor!

KİPTAŞ fiyatları ne telefonda veriyor ne de internet sitesine koyuyor!

KİPTAŞ yarın hem Kırlangıç Evler projesini hem de Arkatlı Evler projesinin yeni etabını satışa çıkarıyor. Ancak KİPTAŞ fiyatları ne telefonda veriyor ne de internet sitesine koyuyor.



KİPTAŞ KIRLANGIÇ EVLER'DE YÜZDE 20 İNDİRİM 

KİPTAŞ'ın Beylikdüzü Gürpınar'da kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirdiği Kırlangıç Evler projesinde kampanyalı satışlar yarın itibariyle başlıyor. 

KİPTAŞ tarafından başlatılan kampanya kapsamında proje için vade farksız olarak yüzde 50 peşinat ödendiğinde geriye kalan bedel teslimde ödeniyor. Yine açıklanan kampanya detaylarına göre peşin ödemelerde ise yüzde 20'lik indirim yapılıyor. 

KİPTAŞ Kırlangıç Evler projesinde toplam 505 adet konut yer alıyor. Arsa alanı 16 bin 110 metrekare olarak belirtilen Beylikdüzü Kırlangıç Evler projesinin inşaat alanı ise 83 bin 464 metrekare şeklinde belirlendi.

24 ayda tamamlanması planlanan Kırlangıç Evler projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri yer alıyor. Temeli geçtiğimiz ay atılan proje kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçiriliyor.

KİPTAŞ fiyatları ne telefonda veriyor ne de internet sitesine koyuyor!

ARKATLI EVLER'İN YENİ ETABI YÜZDE 20 İNDİRİMLE SATIŞTA

KİPTAŞ tarafından inşa edilen Arkatlı Evler projesinin yeni etabı yarın itibarıyla satışa çıkıyor. KİPTAŞ Arkatlı Evler projesi, Pendik ilçesi, Çamçeşme Mahallesi, 11425 Ada, 15 Parsel üzerinde inşa ediliyor.

Satışların geçen yılın Kasım ayında başladığı KİPTAŞ Arkatlı Evler projesinde 894 bağımsız birim yer alıyor. Projenin arsa alanı 42 bin 24 metrekare, inşaat alanı ise 139 bin 829 metrekare.

Arkatlı Evler projesindeki bağımsız birimlerin 604 adedi normal daire, 224 adedi home ofis, 39 adedi ticari alan, 26 adedi ofis olarak belirlendi. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler yer alıyor.

KİPTAŞ Arkatlı Evler projesinin yeni etabı yarın itibarıyla satışa çıkıyor. Peşin ödemelerde yüzde 20 indirim imkanı sağlanan Arkatlı Evler'de yüzde 35 peşinat ödendiğinde kalan yüzde 20 teslimde ödeniyor, kalan tutarlar ise 48 ay eşit taksitte ödeniyor. Projenin teslimlerinin 2023 yılının sonunda yapılması planlanıyor. 

Arkatlı Evler projesi 10 ay önce satışa çıktığında ödeme planı şu şekildeydi;
KİPTAŞ Arkatlı Evler projesinde peşin ödemelerde yüzde 5 indirim ayrıca yüzde 20 peşinat yüzde 80 banka kredisi, yüzde 50 peşinat yüzde 50 teslimde öde, yüzde 20 peşinat yüzde 20 ara ödeme ve 23 ay vade imkanı sunulmuştu.

Web: http://www.kiptas.istanbul/

KİPTAŞ Kırlangıç Evler'de yüzde 20 indirimli satışlar başlıyor!

KİPTAŞ Karanfilköy projesini Mesa yapacak! Dev proje Aralık'ta başlıyor!

KİPTAŞ Arkatlı Evler'in yeni etabı yüzde 20 indirimle yarın satışa çıkıyor!


Geri Dön