18 / 04 / 2024

KİPTAŞ İstanbul projelerinde son durum!

KİPTAŞ İstanbul projelerinde son durum!

Bir radyo programına katılan KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, İstanbul'da devam eden projelerin son durumu hakkında bilgi verdi.



KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, katıldığı bir radyo programında İstanbul'da devam eden projeler hakkında bilgi verdi. Megakentte devam eden projelerin son durumunu anlatan Kurt, gelecek projeler hakkında da açıklama yaptı.

Eyüpsultan'a bağlı Yeşilpınar'da devam eden kentsel dönüşüm projeleri hakkında konuşan Kurt, " 50 yıllık mülkiyet sorunu olması nedeniyle ciddi proje hayata geçirildi. 18 ay sürdü. Projede tüm hak sahipleriyle anlaşma yapıldı." açıklamasını yaptı. Eyüpsultan'a bağlı Karadolap Mahallesi için de açıklama yapan Kurt, Karadolap için tasarrufun İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı olduğunu söyleyerek, yakın zamanda bu mahallede de sahaya inmeyi planladıklarını dile getirdi.

Locamahal'da da çalışmaların hızla bir şekilde devam ettiğini söyleyen Kurt, Temmuz veya Ağustos'ta teslim edileceğini söyledi.

Silivri 4. Etap Projesi'ne yönelik de açıklama yapan Ali Kurt, "İş programının önündeyiz, teslim tarihini öne çekmek için uğraşıyoruz ancak pandemi kimi zaman aksaklıklara neden olabiliyor" dedi.

KİPTAŞ İstanbul projelerinde son durum!

Sosyal konut ve kentsel dönüşüm anlayışıyla projelerin hayata geçirildiğini söyleyen Kurt, "Şehircilik anlamında farklı yaklaşım getiriyoruz. Güvenlik peyzaj öğeleri ile sağlanacak. Duvarlarla çevirdiğimizde insanları izole ediyoruz. Peyzaj ve blok girişleriyle güvenliği sağlayacağız." dedi.

Gelecek konut projelerinden de bahseden Ali Kurt, Haziran ayında bir proje için de temel atma işleminin yapılacağını söyleyerek yıl sonuna kadar 2 bin bağımsız birim için temel atma işlemi yapılacağını dile getirdi. 
 

KİPTAŞ projelerinin inşaatlarında son durum ne?

Cansu Yılmaz/Emlakkulisi.com

 


Geri Dön