26 / 04 / 2024

KİPTAŞ Locamahal kentsel dönüşüm projesinde sona yaklaşıldı! 

KİPTAŞ Locamahal kentsel dönüşüm projesinde sona yaklaşıldı! 

KİPTAŞ tarafından devam eden Zeytinburnu Locamahal kentsel dönüşüm projesinde son aşamaya gelindi. Proje dahilinde fiziki gerçekleşme yüzde 80 seviyesine geldi. 



KİPTAŞ Locamahal projesinde kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, önceki gün sosyal medya hesabından proje ile ilgili güncel bilgileri paylaştı.

2017 yılında temeli atılan ve 1.339 konutun dönüştüğü projede fiziki gerçekleşme yüzde 80 seviyesine geldi. Kurt sosyal medyada yaptığı açıklamada projenin kısa bir süre içerisinde tamamlanacağını dile getirdi. 

KİPTAŞ Locamahal kentsel dönüşüm projesinde sona yaklaşıldı! 

Tapusu KİPTAŞ’ta olmayan ve 115 milyon lira kamu borcu bulunan projenin borçları da KİPTAŞ tarafından ödenmişti. Projede teknik, hukuki sorunlar da KİPTAŞ tarafından  geçtiğimiz aylarda çözüldü.

Şehrin merkezi Veliefendi’de, E5 otoyolunun yanı başında, üstelik  Kiptaş  tarafından inşa edilen  Locamahal içerisinde  650 metre uzunluğunda parkur bulunuyor. Site içerisinde kapalı yüzme salonu, streetball sahası, hobi salonları yer alıyor. Ayrıca projede çocuklar için oyun alanları bulunuyor. 

KİPTAŞ Locamahal kentsel dönüşüm projesinde sona yaklaşıldı! 

Atlama taşları, metal sazlıklar, tırmanma duvarı, kum havuzu, kaydırak, tünelli kaydırak ve oyun tepelerinden oluşan temalı oyun parklarında, çocuklar keyifle vakit geçirecek.

Locamahal projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler yer alıyor. Satışların devam ettiği projede fiyat bilgisi için satış ofisi yetkilileri ile görüşmeniz gerekiyor.

 

Geçmiş döneme ait tüm sorunlarını giderdiğimiz Locamahal #KentselDönüşüm projemiz, bitime doğru hızla ilerliyor.
Fiziki gerçekleşmesi %80 seviyesine ulaşan projeyi kısa süre içinde tamamlama hedefindeyiz. pic.twitter.com/ECBvwdLU4B

— Ali Kurt (@AliKurtistanbul) March 3, 2021

 

Zeytinburnu Locamahal 2021'de tamamlanacak!

Cansu Yılmaz/Emlakkulisi.com


Geri Dön