26 / 04 / 2024

Kira fiyatlarında yeni düzenleme için düğmeye basıldı! Üç bakanlık bir araya geldi!

Kira fiyatlarında yeni düzenleme için düğmeye basıldı! Üç bakanlık bir araya geldi!

Kira fiyatlarında meydana gelen büyük artışın ardından hükümet devreye giriyor. Özellikle son aylarda yükselişe geçen geçen kira fiyatları nedeniyle vatandaşlar sıkıntılar yaşarken, 3 bakanlık bir araya geldi.



EV KİRALARINDA TAVAN FİYAT GÜNDEMDE

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Türkiye gayrimenkul sektörü ve vatandaşın da gündeminin ana maddesi kiralar oldu! Hükümet konutta arz sıkıntısı nedeni ile son zamanlarda artan ev kiraları hakkında çalışmalara başladı. 3 bakanlık bir araya gelerek tavan fiyat dahil pek çok uygulama üzerinde çalışıyor.

Hayalinizdeki eve 135 bin liradan başlayan fiyatlarla sahip olabilirsiniz! İşte 9 Mayıs 2022 Prefabrik ev fiyat listesi!ÜÇ BAKANLIK BİR ARAYA GELDİ!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum konu hakkında güzel bir gelişme üzerinde çalıştıklarını açıklamıştı. Bakan Kurum, "Konut fiyatlarının artışı, kira fiyatlarının artışı, vatandaşların erişimini bire bir takip ediyoruz. Bu noktada kira üzerine de Adalet Bakanlığımız, Hazine ve Maliye Bakanlığımızla çalışıyoruz. 

 Ayrıca vatandaşlarımızın daha uygun şartlarda konut alabilmesine imkân sağlamak amacıyla belediyelerimizle birlikte bir proje daha gerçekleştireceğiz. İnşallah bunu yakın zamanda Cumhurbaşkanımız milletimizle paylaşacaktır" şeklinde konuşmuştu.

İşte diğer ayrıntılar...


Geri Dön