25 / 04 / 2024

Kiriş World Hotel’i Voyage Hotels İşletecek!

 Kiriş World Hotel’i Voyage Hotels İşletecek!

Ayrıcalıklı tatilin en doğru adresi Voyage Hotels tarafından 5 yıllığına kiralanan Kiriş World Hotel, misafirlerine 2013 sezonunda Voyage misafirperverliğinde bir tatil yaşatmaya hazırlanıyor.




Doğayla baş başa kalacağınız Kiriş World Hotel’deki tatilinizde, Voyage konukseverliğini hissedeceksiniz. Suit odaları, Bungalow evleri ve Rezidans Villalarıyla toplam 410 odası bulunan tesis, hizmet kalitesini sizler için en üst düzeyde tutmayı hedefliyor. Ana restoran ve Türk, İtalyan, Asya, Balık’tan oluşan 4 A la carte restoran seçenekleriyle, Kiriş World Hotel dünya mutfağının lezzet kapılarını konuklarına açıyor.


Hijyenik havuzları, aquaparkı ve 3 ayrı rüya gibi koyuyla Kiriş World Hotel’de cennet gibi bir tatil sizleri bekliyor. Çocuklu aileleri de düşünen Kiriş World, Mini Club’ı ile tecrübeli çocuk eğitmenleri eşliğinde ebeveynlerin tatilini daha da kolay hale getiriyor.


SPA’sından, masajına, Türk Hamamı’ndan, saunasına kadar ruhunuz ve bedeniniz Kiriş World sayesinde özgürleşiyor. Profesyonel masörler ise kendinizi yenilemeniz ve şımartmanız için hazır bulunuyor. Amfi tiyatrosu ve discosuyla eğlenceyi tatil boyunca sürdürecek, zamanınızın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız.


Huzurun ve mutluluğun kapısını her tarafı ağaçlarla kaplı bir doğada arıyorsanız Kiriş World siz ve sevdikleriniz için birbirinden güzel 3 ayrı koyu ile cennetten kalma bir yer olarak hazır. Çocuklu, çocuksuz aileler, çiftler ya da yalnız tatile çıkanlar için birçok alternatifin bulunduğu Kiriş World 2013’de yeni tatil adresiniz olmaya aday. Kiriş World, ayrıca yeni evlenen çiftleri de düşünerek özel balayı paketlerini değerli misafirleri için hazırladı.


Geri Dön