29 / 03 / 2024

Kiriş World Hotel

Kiriş World Hotel

Ayrıcalıklı tatilin en doğru adresi Voyage Hotels tarafından 5 yıllığına kiralanan Kiriş World Hotel, misafirlerine 2013 sezonunda Voyage misafirperverliğinde bir tatil yaşatmaya hazırlanıyor.

Radisson Collection Hotel Bodrum, Inside World Festival of Interiors 2022’de 'Hotels' kategorisinde finalist oldu!

MSE tarafından tasarlanan Radisson Collection Hotel Bodrum projesi mimarlık dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olan INSIDE World Festival of Interiors 2022’de “Hotels” kategorisinde kısa listede bulundu ve finalist oldu. 

World Class Hotel Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

World Class Hotel Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de Mustafa Atar tarafından kuruldu.

Elit Turizm Yatırım Anonim Şirketi Elite World İstanbul Hotel Şubesi açıldı!

Elit Turizm Yatırım Anonim Şirketi Elite World İstanbul Hotel Şubesi bugün Beyoğlu'nda 45 milyon TL sermaye bedeli ile Sedat Elik tarafından açıldı.

Elit Turizm Yatırım Anonim Şirketi Elite World Asia Hotel Şubesi açıldı!

Elit Turizm Yatırım Anonim Şirketi Elite World Asia Hotel Şubesi Maltepe'de 45 milyon TL sermaye bedeli ile Sedat Elik tarafından açıldı.

Mesa Suites Hotel Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mesa Suites Hotel Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Eren Özşahin, Melih Can Kiriş, Sergen Özşahin tarafından kuruldu.

Ütopya Turizm İnşaat'ın şirket payları yakın izleme pazarına alındı!

Ütopya Turizm İnşaat'ın Utopia World Hotel'in satışını gerçekleştirmesinin ardından Borsa İstanbul yönetimi tarafından, şirket payları yakın izleme pazarına alındı.

Utopia World Hotel'in satış işlemleri tamamlandı!

Utopia World Hotel'in satış işlemi sonucu, Utopya Turizm İnşaat'ın bilançosunda yer alan uzun dönem Avro cinsi yatırım kredisi tutarı alıcıya devredilecek olup kalan bakiye peşin tahsil edilecek. 

Avrasya GYO Metro Hotel Apartments değerleme raporu!

Avrasya GYO, Edirne İli, Merkez ilçesi,Kirişhane Mahallesi 2261 ada 16 parsel üzerinde gerçekleştirilecek olan ''Metro Hotel Apartments'' projesinin değerleme raporunu yayınladı.

Utopia World Hotel'in satış işlemleri başlatıldı!

Utopya Turizm İnşaat'ın sahibi olduğu Antalya İli Alanya İlçesinde bulunan Utopia World Hotel'in tapu devri işlemleri başlatıldı. 

Utopia World Hotel'in satışı için kredi devri onaylandı!

Ütopta Turizm İnşaat, Utopia World Hotel'in satış süreci ile ilgili banka ile gerekli anlaşmaya vardı ve banka komite kararı ile kredinin devrine onay verildi.

Avrasya GYO'nun Edirne Metro Hotel Apartments projesine onay verildi!

Avrasya GYO'nun Metro Turizm Otelcilik'e ait Edirne ili Merkez ilçesi Kirişhane Mahallesi'nde bulunan arsa üzerine yapılacak olan ''Metro Hotel Apartments'' mimari projesine Edirne Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından onay verildi. 

Avrasya GYO Metro Hotel Apartments projesi için protokol imzaladı!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Metro Turizm Otelcilik ve Petrol Ürünleri Tic. A.Ş'ne ait Edirne ili Merkez ilçesi Kirişhane Mah. Soğukkuyu Mevkii 2261 ada 16 parselde yer alan arsa üzerine yapılması planlanan "Metro Hotel Apartments" projesi için üçlü protokol imzalandı...

Avrasya GYO'dan Metro Hotel Apartments için 148.4 milyon TL'lik sermaye!

Avrasya GYO sermaye artırımı ile elde edilecek fonu Edirne ili Merkez ilçesi Kirişhane Mahallesi Soğukkuyu mevkiinde yapımı planlanan ‘'Metro Hotel Apartments'' projesi için kullanılması planlanıyor.

Kiriş World Hotel Haberi

Kiriş World Hotel


Doğayla baş başa kalacağınız Kiriş World Hotel’deki tatilinizde, Voyage konukseverliğini hissedeceksiniz. Suit odaları, Bungalow evleri ve Rezidans Villalarıyla toplam 410 odası bulunan tesis, hizmet kalitesini sizler için en üst düzeyde tutmayı hedefliyor. Ana restoran ve Türk, İtalyan, Asya, Balık’tan oluşan 4 A la carte restoran seçenekleriyle, Kiriş World Hotel dünya mutfağının lezzet kapılarını konuklarına açıyor.


Hijyenik havuzları, aquaparkı ve 3 ayrı rüya gibi koyuyla Kiriş World Hotel’de cennet gibi bir tatil sizleri bekliyor. Çocuklu aileleri de düşünen Kiriş World, Mini Club’ı ile tecrübeli çocuk eğitmenleri eşliğinde ebeveynlerin tatilini daha da kolay hale getiriyor.


SPA’sından, masajına, Türk Hamamı’ndan, saunasına kadar ruhunuz ve bedeniniz Kiriş World sayesinde özgürleşiyor. Profesyonel masörler ise kendinizi yenilemeniz ve şımartmanız için hazır bulunuyor. Amfi tiyatrosu ve discosuyla eğlenceyi...