25 / 04 / 2024

KOBİ'lere müjde! İş kurana 65.000 lira destek!

KOBİ'lere müjde! İş kurana 65.000 lira destek!

Spor hizmetleri alanında faaliyet gösteren KOBİ’ler de KOSGEB desteklerinden faydalanabilecek. Kendi işini kurmak isteyen KOBİ'ye 65 bin liraya varan hibe destek imkanı sağlanacak.



T.C. Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı tarafından spor tesislerinin işletilmesi, kendi hesabına bireysel çalışan atlet, spor ve eğlence eğitim kursları, form tutma ve vücut geliştirme salonlarının faaliyetleri, antrenör, hakem, spor eğitmeni, zaman tutucu gibi  sporcuların faaliyetleri için 65 bin TL'ye kadar hibe desteği verilecek.

A Haber'de yer alan habere göre; KOSGEB'in desteklediği iş kollarında kendi işyerini açmak isteyen girişimcilere  65 bin liraya kadar destek sağlanacak.

KOBİ lere müjde! İş kurana 65.000 lira destek!

ÖNEMİ BÜYÜK

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, spor alanında faaliyet göstermek isteyen girişimciler için  KOSGEB'in destek verecek olmasını çok kıymetli bulduğunu, sporun büyük alana yayılması konusunda çok önemli olduğunu ifade etti.

KOBİ kredileri 9 ayda yüzde 38 arttı!

Kamu bankalarından KOBİ'lere destek paketi!

.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön