24 / 04 / 2024

Kocaeli Cedit kentsel dönüşüm ihalesine bir erteleme daha!

Kocaeli Cedit kentsel dönüşüm ihalesine bir erteleme daha!

Kocaeli'de yılan hikayesine dönen Cedit kentsel dönüşüm ihalesi yeniden ertelendi. 6 Eylül'de yapılması planlanan ihale 14 Eylül'e ertelendi. 



Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi ihalesi yeniden ertelendi. Özgürkocaeli'nden Cemalettin Öztürk'ün haberine göre; Bakanlık, ihalenin önce 15 Haziran’da yapılacağını açıkladı. Bu tarihte gerçekleştirilemeyen ihale önce 5 Ağustos, sonrasında ise 6 Eylül tarihine ertelenmişti. İhale iki gün kala bir kez daha ertelendi. Yeni ihale 14 Eylül Salı günü saat 15.00’de Ankara’da  TOKİ  Başkanlığı'nda yapılacak. 

Kocaeli Cedit kentsel dönüşüm ihalesine bir erteleme daha!

700 günde tamamlanacak 

TOKİ Başkanlığı, 14 Eylül tarihinde yapılacağı ihale duyurusunu kendi sitesinde açıkladı. Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm alanında 1.105 konut, 6 adet dükkân, alt yapı ve çevre düzenlemesi yapılacak. İhaleyi kazanacak firma ile sözleşme imzalandığı tarihten itibaren 10 gün içinde yer teslimi yapılacak ve konutlara başlanacak. Konutlar, 700 iş gününde tamamlanacak.

Kocaeli Cedit Kentsel Dönüşüm projesi için yüzde 67 uzlaşma sağlandı!


Geri Dön