17 / 04 / 2024

Kocaeli Darıca Spor Salonu tamamlanıyor!

Kocaeli Darıca Spor Salonu tamamlanıyor!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Darıca'nın dev spor salonunu da tamamlıyor.



Spor şehri Kocaeli yolunda emin adımlarla projelerini bir bir inşa eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Darıca’da dev bir spor salonu yapıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, geçtiğimiz aylarda 1800 kişilik tribün imalatlarını tamamlayan Kocaeli Büyükşehir ekipleri, çelik çatının montajını da tamamlıyor. Yapının çelik çatı elemanlarının montajını sürdüren ekipler, çatı işini kısa zaman içinde tamamlayacak. 


BİN 800 KİŞİLİK TRİBÜN


Dev spor salonunun bodrum katında 55 araçlık otopark bulunacak.  Bu katta ayrıca iletişim odası, mekanik oda, mescitler, giyinme odaları ile duş alanları ve depolar yer alacak. Zemin katta ise 1.126 metrekare alanda basketbol ve voleybol sahası inşa edilecek. Zemin katta ayrıca VIP odası, sporcu girişi, plates-aerobik salonu, fitness salonu ve çok amaçlı salon bulunacak. Bu katta ofis, antrenör odaları, hakem odaları, müdür odası, ilk yardım odası, basın toplantı odası, haberleşme odası, güvenlik odası, mutfak, kantin, 6 adet soyunma- duş-wc alanları, engelli soyunma- duş-wc alanları ve depo yer alacak. Yapıda 1.800 kişilik seyirci tribünü de inşa edilecek.


Geri Dön