25 / 04 / 2024

Kocaeli Dilovası'na Seka Parkı kazandırıldı!

Kocaeli Dilovası'na Seka Parkı kazandırıldı!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Dilovası’nda yapımı devam eden projeleri yerinde inceledi.



Türk Dünyası Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Dilovası’nda çalışmaları devam eden Eynerce Kavşağı çevre düzenlemesi ve Bayraktepe Parkı projelerini yerinde inceledi. Denetimlerde Başkan Karaosmanoğlu’na, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, AK Parti İlçe Başkanı Osman Akbulut, Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı Cenan Turan’ın yanı sıra diğer teknik personeller eşlik ettiler.


GÜZEL BİR GÖRÜNÜMLE DİLOVASINA ÇOK YAKIŞACAK

Eynerce kavşağında Büyükşehir Belediye tarafından 33 bin metrekare alanda yapılan çevre düzenleme çalışması hakkında bilgi alan Başkan Karaosmanoğlu’na, 15 bin metrekare alana toprak serimi yapılan kavşağa, 12 bin metre kare alana sulama hattı çekilerek yeşil bir kavşak çalışmasının da ilerleyen haftalarda tamamlanacağı ifade edildi. Burada ki incelemesinde bir açıklama yapan Karaosmanoğlu, “Dilovası ilçemizin önemli bir ihtiyacı olan Eynerce kavşağımızın yapımı gerçekleşti. Şimdi yine diğer kavşaklarımız gibi çevresinin yeşillendirilmesi çalışmasını yapıyoruz. Güzel bir görünüme sahip olacak Eynerce kavşağımız Dilovası’na çok yakışacak” dedi.


DİLOVASI’NIN SEKA PARKI GELİYOR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Dilovası Belediyesi tarafından ortak çalışmasıyla ilçeye kazandırılacak 86 bin metrekarelik devasa Bayraktepe Parkı’na, binlerce erişkin fidan ve meyve ağacı dikildi.  Vatandaşlar için her şeyin düşünüldüğü Park, Dilovası’nın SEKA Parkı olacak. İlçenin dinlenme anlamında önemli yerlerinden bir tanesi olarak görülen Bayraktepe Parkı’nı inceleyen Başkan Karaosmanoğlu, çalışanlarla sohbet ederek emekleri için teşekkür etti. Yürüyüş yolları ve ağaçlandırma çalışmalarının yapıldığı alanları da gezen Karaosmanoğlu, Bayraktepe Parkı’nda vatandaşlarımızın faydalanacağı tüm sosyal donatıların, spor ve çocuk oyun alanlarının düşünüldüğünü de ifade etti. Bayraktepe Parkı ayrıca Osmangazi Köprüsü’nün hakim manzarasıyla dikkat çekiyor.



Yenigün


Geri Dön