25 / 04 / 2024

Kocaeli Dilovası'nda satılık 2 arsa 5.4 milyon TL'ye!

Kocaeli Dilovası'nda satılık 2 arsa 5.4 milyon TL'ye!

Mülkiyeti DSİ Genel Müdürlüğüne ait Kocaeli Dilovası'nda yer alan 2 arsa 5 milyon 467 bin 660 TL'ye satılıyor. Arsaların ihalesi 22.11.2017 tarihinde yapılacak.



Kocaeli Dilovası'nda mülkiyeti DSİ Genel Müdürlüğüne ait Kocaeli Dilovası'ndaki 2 arsa 5 milyon 467 bin 660 TL'ye satılıyor. 

 

DSİ I. Bölge Müdürlüğünden:
Mülkiyeti DSİ Genel Müdürlüğüne ait aşağıda niteliği yazılı taşınmaz mallar 2886 sayılı yasa ve “DSİ Genel Müdürlüğüne Ait Taşınmaz Mal Satışı ve Kiraya Verilmesine Ait Yönetmelik” gereğince Kapalı Teklif Usulü ile satılacaktır.


Taşınmaz malın satış ihalesi; DSİ I. Bölge Müdürlüğü Toplantı Salonu-Duaçınarı-Yıldırım-BURSA adresinde yapılacaktır.

Satış işlemi ile ilgili şartname ve teklif mektubu formu DSİ I. Bölge Müdürlüğü Emlak ve Kamulaştırma Şube Müdürlüğü’nden ücretsiz temin edilebilir.
İsteklilerin DSİ I. Bölge Müdürlüğü Muhasebe Müdürlüğü Yıldırım-BURSA veznesine elden veya banka teminat mektubunu ilanda belirtilen ihale gün ve saatine kadar DSİ I. Bölge Müdürlüğü Emlak ve Kamulaştırma Şube Müdürlüğü Taşınmaz Satış Komisyon Başkanlığına (Yıldırım/Bursa) elden veya posta ile istenen diğer belgelerle birlikte iadeli taahhütlü ulaştırmaları gerekmektedir.
İsteklilerin, şartnameyi okuyup kabul ettiklerini belirterek, teklif edecekleri fiyatı rakam ve yazı ile yazıp imzalayıp bir zarfa koyarak üzerine isteklinin adı, soyadı ve açık adresi yazıldıktan sonra yapıştırılan yeri istekli tarafından mühürlenir ve imzalanır. Bu zarf geçici teminat alındı makbuzu veya banka teminat mektubu ve diğer istenen belgelerle ikinci bir zarfa konularak kapatılır. Dış zarfın üzerine de isteklinin adı, soyadı, adresi ve hangi işe ait olduğu yazılmalıdır.
İsteklilerin tekliflerini posta ile iadeli taahhütlü göndermeleri halinde, dış zarfın üzerine Satış Komisyon Başkanlığının adresi ile hangi işe ait olduğu, isteklinin adı, soyadı ve açık adresi yazılmalıdır.
Posta ile gönderilecek tekliflerin ilanda belirtilen saate kadar Satış Komisyonu Başkanlığına ulaşması şarttır. Postada ki gecikmelerden İdaremiz sorumlu değildir.
İhale, en yüksek teklifi veren istekliye yapılacaktır. KDV dâhil her türlü vergi, resim, harç ve masraflar alıcıya ait olacaktır.
İhaleye katılabilmek için 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nda belirtilen niteliklere haiz olmak, yine anılan kanun ve yönetmelikte açıklanan biçimde teklifte bulunmak ve geçici teminatı ihale günü ve saatinden önce yatırmak şarttır. Tüzel kişilerde ise yukarıdaki şartlardan ayrı olarak idare merkezlerinin bulunduğu ticaret siciline kayıtlı bulunduğu ticaret veya sanayi odasından veya benzeri bir makamdan ihalenin yapıldığı yıl içinde alınmış tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge ile tüzel kişilik adına ihaleye katılacak kişilerin tüzel kişiliği temsile yetkili olduklarını gösterir noterlikçe tasdikli vekâletnameyi vermek şarttır.
Komisyon Başkanlığına verilen teklifler herhangi bir sebepten dolayı geri alınamaz.
 
İHALE KONUSU TAŞINMAZIN:

Kocaeli Dilovası nda satılık 2 arsa 5.4 milyon TL ye!


Geri Dön