19 / 04 / 2024

Kocaeli Dr. Sadık Ahmet Akademi Lise açılıyor!

Kocaeli Dr. Sadık Ahmet Akademi Lise açılıyor!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Dr. Sadık Ahmet Akademi Lise'yi hizmete açıyor.



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı, lise ve mezun öğrencilere okula hazırlık ve sosyal eğitim programı adı altında ücretsiz olarak hizmet veren Akademi Lise, hizmet halkasına bir yenisini daha ekleyecek. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, İzmit, Gebze, Gölcük, Karamürsel, Derince’den sonra yoğun talepten dolayı Dr. Sadık Ahmet Akademi Lise İzmit 2 Şubesi, yarın saat 14.00’te düzenlenecek tanıtım programı ile hizmete açılıyor.

TÜM DOSTLARI AÇILIŞTA YER ALACAK


Lise’nin açılışına Türk Dünyası Belediyeler Birliği Başkanı ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun yanı sıra merhum Dr. Sadık Ahmet’in eşi Işık Sadık Ahmet, Dostluk Eşitlik Partisi Onursal Başkanı Mustafa Ali Çavuş, Dostluk Eşitlik Partisi Genel Başkanı Halit Gökalp Küçük, Dr. Sadık Ahmet’in dava arkadaşları, veliler, öğrenciler ve vatandaşlar katılım gösterecek.

HER ŞEY GENÇLER İÇİN 


Körfez Mahallesi  Ankara  Karayolu Caddesi D-100 üzeri eski Real AVM yanı İzmit’te üç katlı bir binada hizmet verecek olan Dr. Sadık Ahmet Akademi Lise, toplam bin 100 metrekare alanda hizmet verecek. 6 derslikli binada, idareci odası, ofis, danışma bankosu, geleneksel sanatlar atölyesi, playstation odası, spor salonu, satranç odası, etüt sınıfı, bilgisayar sınıfı, kütüphane, öğretmenler odası, 2 adet rehberlik odası, 2 adet mescit, kantin ve paniye yer alıyor.

 


Geri Dön