25 / 04 / 2024

Kocaeli Kandıra'da köylere yeni düzenlemeler yapılıyor!

Kocaeli Kandıra'da köylere yeni düzenlemeler yapılıyor!

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, köylere yaptığı ziyarette vatandaşlara köylerde yeni düzenlemeler yapacaklarının müjdesini verdi.



Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, köylere yaptığı ziyarette vatandaşlara köylerde yeni düzenlemeler yapacaklarının müjdesini verdi


Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken ve teknik ekibi köylerdeki vatandaşlar için  ürettikleri yeni projeleri uygulamaya koymak için adım attı. Karlı mahallesi ve çevre panlarda yaptığı incelemelerde hem eksik noktaların tespitini yapan Başkan Köken, muhtarla yaptığı görüşmede park ve bahçe alanları yapacaklarını ifade etti.

 

GENİŞ ALANLAR YAPACAĞIZ

Başkan Köken,  incelemelerine Karlı Mahallesi’nden başlayıp Çorallar ve  Şevkli panlarıyla  devam etti. İncelemeler boyunca köy meydanlarında oluşturulacak alanlara  dikkat çeken Başkan Köken, “Günümüzde yaşatmaya çalıştığımız geleneklerimize, mahallelerimizde oluşturacağımız alanların katkısı olacak. Bayramlarda herkesin toplanacağı sohbet edeceği bayramlaşacağı büyük geniş alanlar yapacağız. Bir milletin en olmazsa olmazı kültürel değerleridir. Bizler değerlerimize sahip çıkmalı ve gelecek nesillere bunu aktarmalıyız” diyerek çalışmalara verdikleri önemi vurguladı. 


Manşet Kocaeli


Geri Dön