23 / 04 / 2024

Kocaeli Kongre ve Kültür Merkezi tamamlandı!

Kocaeli Kongre ve Kültür Merkezi tamamlandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Mannesmann Boru Fabrikası binalarını mevcut malzemelerle yenileyerek yaptırdığı Kongre ve Kültür Merkezi inşaatını tamamladı.



SEKA Park bölgesinde bulunan eski Mannesmann fabrikasının kaba eski binalarını endüstriyel dönüşüm projesi kapsamında mevcut malzemeleriyle yenileyerek yapılan Kongre ve Kültür Merkezi inşaatı tamamlandı.

Özgür Kocaeli Gzatesi'nde yer alana habere göre yapımına Kasım 2017'de başlananKongre ve Kültür Merkezi binası tamamlandı. Merkezin iç kısımlarındaki iç donanım ve mobilya montajları sürüyor. Büyükşehir Belediyesi ekipleri merkezin iki ay gibi kısa bir süre içerisinde hizmete açılacağını bildirdi.

Kongre ve Kültür Merkezi iki ay içinde hizmete açılacak. Üç ayrı bloktan oluşan kültür merkezi içerisinde; bin 300 kişilik ana kongre salon, 2 adet 462 kişilik esnek kullanımlı nikah salonu, 126 kişilik 2 salon, 50 kişilik 4 salon, 60 kişilik senato salonu, yuvarlak masa toplantı salonu ve idari ofisler, fuaye alanları, restoran ve kafeler olacak. Ayrıca bin 300 araçlık otopark mevcut. 


Geri Dön