24 / 04 / 2024

Kocaeli Symbol AVM 600 Milyon dolar yatırımla açılıyor!

Kocaeli Symbol AVM 600 Milyon dolar yatırımla açılıyor!

Avrupa'nın en kapsamlı karma alışveriş merkezleri arasında gösterilen Symbol Yaşam ve Alışveriş Merkezi 11 Haziran 2015'de kapılarını açacak.



Avrupa'nın en kapsamlı karma alışveriş merkezleri arasında gösterilen Symbol Yaşam ve Alışveriş Merkezi 11 Haziran 2015'de kapılarını açacak. Yerli yabancı birçok markanın yer alacağı Symbol Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde son olarak dünyanın en büyük spor malzemesi perakendecilerinden Decathlon, llnci mağazasını açacak. 


Başta Kocaeli ve Doğu Marmara olmak üzere adına uygun gerçekten sembol olacak bir projenin kapılarını açmaya çok az bir süre kaldığını belirten Kavanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Kavan, spor mağazacılığı konusunda dünyanın en önemli markasını Symbol ailesinde görmekten büyük mutluluk ve heyecan d uyduklar mı söyledi. Kavanlar inşaat tarafından 600 Milyon USD'lik yatırımla projelendirilen Symbol AVM yaklaşık 200 bin metrekarelik bir alana sahip. Yerli ve yabancı birçok markanm büyük ilgi gösterdiği Symbol AVM'de, ayrıca VM. Medicalpark Hastanesi, Hampton By Hilton Oteli, Eğlence ve Kongre Merkezi bulunacak. 


Derince Ekspres




Geri Dön