26 / 04 / 2024

Kocaeli Yeni Hal Binası tamamlanıyor!

Kocaeli Yeni Hal Binası tamamlanıyor!

Fiziki ve işlevsel özelikleri bakımından modern bir yapı olan tesis, 56 bin metrekare kullanım alanına sahip. Hal binasında 760 metrekare sosyal tesis alanı da yer alıyor.




Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kente yeni ve modern bir sebze- meyve hali kazandırıyor. Başiskele Kullar’da inşa edilen hal binası günün ihtiyaçlarına göre şekillendiriliyor. Fiziki ve işlevsel özelikleri bakımından modern bir yapı olan tesis, 56 bin metrekare kullanım alanına sahip. Hal binasında 760 metrekare sosyal tesis alanı da yer alıyor. Tamamlanma aşamasına gelen tesisin çevre düzenleme uygulamaları yapılıyor.


100 METREKARELİK DÜKKANLAR


Yeni modern hal binasının içerisinde 100 metrekare büyüklüğünde 62 adet dükkan yer alıyor. Geniş alanıyla park sorununu ortadan kaldıracak olan modern hal binası, her türlü ihtiyaca cevap verebilecek şekilde yapıldı. Tesis bu yönüyle örnek bir yapı teşkil ediyor.


SOSYAL TESİS


Tesis sebze- meyve bölümü ve idari kısım olmak üzere iki ana yapıdan oluşuyor. Projede Türkiye’nin çeşitli illerinden hale sebze meyve getirecek olan şoförler ve hal çalışanları için sosyal tesis yer alıyor. Sosyal tesis yemek ve dinlenme imkanı sağlıyor.


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi




Geri Dön