27 / 04 / 2024

Kocaeli'deki elektrik kesintileri için Valilik’te özel toplantı yapıldı!

Kocaeli'deki elektrik kesintileri için Valilik’te özel toplantı yapıldı!

Elektrik kesintileri için Valilik’te özel toplantı yapıldı. Yeni yıla girerken başlayan ve günlerdir aralıklarla süren elektrik kesintisiyle ilgili İzmitlilerin yakından tanıdığı Faruk Bostan Facebook sayfasından bir mesaj yayınladı.




Yeni yıla girerken başlayan ve günlerdir aralıklarla süren elektrik kesintisiyle ilgili İzmitlilerin yakından tanıdığı Faruk Bostan Facebook sayfasından bir mesaj yayınladı.


Bostan mesajında; “80'ler , 90'lar dizi filmlerini Çekilmesine sponsor olan Kültür ve Turizm Bakanlığı, 2015’lerin Yeni Türkiyesi’nde Avrupa Kenti, Sanayinin Başkenti, Avrupanın Otomotiv üssü, Türkiyenin Liman Kenti'nde 72 saattir Elektrikler kesik..... 2015'ler yeni Türkiye Hikayelerinizi de Çekelimde Torunlarınıza seyrettirir bol bol DUA ile anılırsınız ....” ifadelerini kullandı.

 

Bostan'ın mesajına yorum yapan İzmit Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Bulut, Bakan Fikri Işık’ın talimatıyla Valilik’te bir toplantı gerçekleştirildiğini, mahalle muhtarlarının tek tek arandığını ve sorunlu bölgelerin tespit edildiğini söyledi. cuma akşamı bütün sorunların çözüldüğünü ifade eden Bulut, cumartesi akşamı yaşanan kesintilerin yeni sorunlar nedeniyle meydana geldiğini söyledi.



Manşet Kocaeli


Geri Dön