27 / 04 / 2024

Kocaeli'ye kapalı spor salonu müjdesi!

Kocaeli'ye kapalı spor salonu müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kentteki yarı olimpik yüzme havuzunun temelini attı. Temel atma töreninde yeni kapalı yüzme havuzunun da müjdesi verildi...



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ilçelerde inşa edeceği spor tesislerini bir bir hayata geçiriyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, her ilçeye bir yüzme havuzu düşüncesiyle çalışmalarına devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ihalelerinin ardından projeleri uygulamaya koyuldu. Bu kapsamda Kartepe Köseköy Mahallesi’nde projelendirilen Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nun temeli atıldı. Başkan Karaosmanoğlu tören alanının hemen yanında bulunan Pirelli Okulu’nun bahçesine, kapalı spor salonunun önümüzdeki senede yapılacağının müjdesini verdi.

TEMEL ATMA TÖRENİNE YOĞUN İLGİ


Kartepe ilçesi Köseköy Mahallesi proje alanında gerçekleştirilen temel atma törenine Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Büyükşehir Başkanvekili Zekeriya Özak, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Altay, il, ilçe protokolü ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.


Geri Dön